Male podloške

Ako je kupaonica vrlo mala, a u vrlo malo mjesta nema više mjesta za perilicu rublja, u tome će vam pomoći kompaktne perilice rublja instalirane ispod sudopera. Imaju manje funkcija od svojih većih kolega, ali sveukupno, performanse pranja su dobre.
Instaliranje mini automobila
Postoje neke nijanse, pa se sudoper iznad perilice ne može instalirati kao i obično. Uvjet je sljedeći: trebao bi stršiti nekoliko centimetara iznad poklopca perilice rublja kako kapljice vode ne bi pale na poklopac uređaja. Proizvođači su dizajnirali takav umivaonik, čije je dno ravno, a sustav odvodnje razlikuje se od standardnog - sifon se nalazi okomito. S takvim uređajem za sudoper odvodna cijev ne prolazi preko podloške, pa čak i ako odvodna cijev procuri, ne postoji rizik da će oprema biti poplavljena. Ovom instalacijom perilica se nalazi na minimalnoj udaljenosti od zida. Ti su strojevi obično duboki do 45 cm.
Unatoč činjenici da perilica rublja ispod sudopera ima minijaturnu veličinu, to je punopravni uređaj, kvaliteta pranja ostaje na visokoj razini. Naravno, većinu potrošača zanima funkcionalnost takve opreme. Koliki će biti stupanj pranja ovisi o klasi učinkovitosti stroja, koja je označena latiničnim slovima od A do G, gdje je A najviša kvaliteta pranja, a G najniža. Želio bih napomenuti da će se, ako se koriste neučinkoviti deterdžent i pogrešan temperaturni režim, utjecati i na čistoću opranih predmeta.
Pri odabiru kućanskih aparata jasno definirajte koje su vam funkcije važne, a koje sekundarne, obično kompaktne i uske perilice rublja podržavaju osnovne načine pranja. Složite se da ako ne postoji način rada " pranje sportske cipele ", teško da bi na njega trebalo obratiti pažnju. Može biti vrlo korisno imati " odgodu starta " ili funkciju u kojoj će se bubanj stroja s gornjim utovarima nalaziti s poklopcem do vrha kad se zaustavi.
Trošak stroja ovisi o njegovim mogućnostima i marki, oprema popularnih marki zahtijevat će značajnije troškove kupnje. Ne nadajte se da će kompaktne perilice rublja koštati, već naprotiv, potreba da se kontrole na stroju svedu na minimum značajno povećava njihovu cijenu.

Male podloške
Male podloške
Male podloške
Male podloške Male podloške Male podloškeHome | Articles

December 5, 2022 21:03:33 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting