Male perilice rublja

Ako je kupatilo vrlo malo, a za perilicu gotovo da nema prostora, bit će malo pomoći za kompaktne perilice rublja instalirane ispod sudopera. Imaju manje funkcija od analoga velikih veličina, ali sveukupno, kvaliteta pranja je dobra.

Ugradnja mini automobila

Postoje neke nijanse, pa se sudoper iznad perilice rublja ne može instalirati običan. Uvjet je sljedeći: mora se pružati nekoliko centimetara iznad poklopca perilice, tako da prskanje vode ne padne na poklopac uređaja. Proizvođači su dizajnirali takav umivaonik, čija je dna ravna, a sustav odvodnje se razlikuje od standardnog - sifon se nalazi okomito. S takvim uređajem odvodna cijev ne prelazi preko perilice rublja, pa čak i ako odvodna cijev curi, ne postoji rizik da se oprema napuni. Ovom instalacijom perilica se nalazi na minimalnoj udaljenosti od zida. Ti uređaji obično imaju dubinu do 45 cm .

Unatoč činjenici da perilica ispod sudopera ima minijaturnu veličinu, ona je kompletan uređaj, kvaliteta pranja ostaje na visokoj razini. Naravno, većina potrošača je zainteresirana za funkcionalnost takve opreme. Koliko će biti visok stupanj pranja ovisi o stupnju učinkovitosti stroja, što je latiničnim pismom označeno od A do G, gdje je A najkvalitetniji za pranje, a G, najniži. Želio bih napomenuti da ako se koristi neefikasan deterdžent i neispravan temperaturni režim, to će utjecati i na čistoću opranih predmeta.

Kada birate kućanske uređaje, jasno odredite koje su vam važne funkcije, a koje su sekundarne, obično kompaktne i uske perilice rublja podržavaju osnovne načine pranja. Slažete se da ako ne postoji mod za pranje sportskih cipela, teško je obratiti pažnju na to. Može biti vrlo korisno "odgoditi start" ili funkcija u kojoj će bubanj stroja s vertikalnim punjenjem biti na vrhu, s poklopcem prema vrhu.

Trošak stroja ovisi o njegovim mogućnostima i marki, a oprema popularnih marki zahtijevat će značajnije troškove nabavke. Ne treba se nadati da će kompaktne perilice rublja koštati manje, naprotiv, potreba da se minimiziraju kontrole stroja značajno povećava njihovu cijenu.

Male perilice rublja
Male perilice rublja
Male perilice rublja
Male perilice rublja Male perilice rublja Male perilice rubljaHome | Articles

December 5, 2022 19:26:04 +0200 GMT
0.005 sec.

Free Web Hosting