Makineri larëse drejtpërdrejtë LG

Cilat janë disavantazhet kryesore të makinave larëse? Zhurma riprodhohet gjatë larjes dhe dridhjet karakteristike. LG ka lansuar dhe shitur makinat larëse që përdorin teknologjinë e drejtimit të drejtpërdrejtë për të adresuar këto mangësi.
Parimi i makinave të tilla larëse është mjaft i thjeshtë. Falë idesë gjeniale të bashkimit të motorit direkt në tamburin e rrobave, motori elektrik transmeton çift rrotulluesin drejtpërdrejt në vaskën e rrobave. Dizajni i drejtimit të drejtpërdrejtë nuk ka furça dhe asnjë rrip transferimi, kështu që makina është shumë më e qetë kur drejton. Për shkak të koincidencës së akseve të rrotullimit të motorit dhe tamburit, niveli i dridhjeve bie në pothuajse zero.
Një model i ri për vaskën e rrobave është prezantuar në makinat larëse direkte. Embossing e sipërfaqes daulle është bërë më e thellë. Vrimat në daulle janë zvogëluar për të zvogëluar dëmtimin e rrobave gjatë procesit të larjes. Duke aplikuar një dizajn të ri të daulles, është e mundur të rritet vëllimi i larjes dhe të zvogëlohet efekti mekanik negativ në pëlhura të lavanderi gjatë ciklit të rrotullimit.
LG prodhon makina larëse direkte. Modelet fillojnë me pajisjet më të thjeshta dhe përfundojnë me ato më të pasurat funksionalisht.

Makineri larëse drejtpërdrejtë LG
Makineri larëse drejtpërdrejtë LG
Makineri larëse drejtpërdrejtë LG
Makineri larëse drejtpërdrejtë LG Makineri larëse drejtpërdrejtë LG Makineri larëse drejtpërdrejtë LGHome | Articles

December 3, 2022 16:57:50 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting