Makina moderne për larjen e flluskave për larje të rehatshme

Makinat për larjen e flluskave janë një lloj relativisht i ri i " rondele mekanike " që vetëm tani po bëhet e njohur. Parimi i funksionimit të makinave të tilla bazohet në aftësinë e flluskave të ajrit për të krijuar një efekt të vluar edhe në ujë të ftohtë.
Avantazhi kryesor i makinës flluskë është efikasiteti i saj i lartë. Një " rondele " konvencionale e daulles konsumon 10 herë më shumë energji elektrike sesa një flluskë ajri! Makineria konsumon ekonomikisht jo vetëm energji elektrike, por edhe pluhur. Kjo lehtësohet nga aktiviteti i lartë i flluskave të ajrit, i cili lejon që pluhuri larës të shpërndahet shpejt në ujë.
Qëndrimi i kujdesshëm i njësisë ndaj rrobave të lara është gjithashtu i rëndësishëm. Makina flluskë siguron gjysmën e tkurrjes së pëlhurës dhe shtatë herë më pak dëm sesa pastrimi kimik më i mirë. Ky efekt është shkaktuar nga fakti që flluskat e ajrit zvogëlojnë fërkimin e rrobave kundër mureve të rezervuarit.
Përveç kësaj, makina larëse flluskë në mënyrë të konsiderueshme kursen kohë - e " gjatë duke luajtur " të larë ato të fundit jo më shumë se një orë.
Elementi kryesor i një makine larëse të tillë është një gjenerator flluskash, i cili është një grykë që siguron një rrjedhë të drejtuar të flluskave të ajrit. Përveç kësaj, makina është e pajisur me një pulsator, i cili krijon vorbulla të rrjedhave në rezervuar, të cilat bëjnë të mundur që të heqin qafe më mirë papastërtitë.
Makinat për larjen e flluskave janë mjaft të gjera - disa modele mund të ngarkojnë deri në 10 kilogramë lavanderi.
Për të përmirësuar cilësinë e larjes, makineritë janë të pajisura me një tërheqës të fijeve, fibrave dhe garzëve.
Rezervuari i makinës për larjen e flluskave është i veshur me titan, i cili eliminon plotësisht mundësinë e ndryshkut. Veshja speciale qeramike vepron si një agjent antistatik, zbut lavanderi dhe heq qafe bakteret patogjene.
Ashtu si " motrat e mëdha " të tyre tradicionale , makinat larëse me flluska janë të pajisura me shpërndarës shtesë, si dhe peshore elektronike dhe kanë aftësinë për të zgjedhur një mënyrë larjeje në varësi të llojit të pëlhurës. Në dispozicion në modelet e ngarkimit të lartë dhe të ngarkesës së përparme.

Makina moderne për larjen e flluskave për larje të rehatshme
Makina moderne për larjen e flluskave për larje të rehatshme
Makina moderne për larjen e flluskave për larje të rehatshme
Makina moderne për larjen e flluskave për larje të rehatshme Makina moderne për larjen e flluskave për larje të rehatshme Makina moderne për larjen e flluskave për larje të rehatshmeHome | Articles

December 5, 2022 19:35:58 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting