Makina larëse në IFA - 2012

Shfaqja e 52-të Elektronike e Konsumatorit në Berlin paraqiti disa modele origjinale të makinave larëse.
Shqetësimi Bosch-Siemens prezantoi makinat larëse dhe tharëse Siemens iQ800. Një tipar i këtij modeli është dozimi automatik i pluhurit larës ose detergjentit, i cili vendoset në një rezervuar të veçantë. Mbushja e tij e plotë me detergjent është krijuar për të paktën 20 larje. Ju mund ta kontrolloni makinerinë si nga vendndodhja e saj ashtu edhe nga distanca. Funksioni i-Dos rregullon automatikisht sasinë në varësi të fortësisë së ujit, shkallës së ndotjes, peshës së rrobave dhe madje edhe llojit të pëlhurës. Kjo do të eliminojë gabimin e zakonshëm të amvise - mbidozimi dhe shkumëzimi i tepërt.
Miele prezantoi një makinë unike. Në vend të butonave dhe kontrolleve të zakonshëm në panel, ekziston vetëm një buton. E ndez ose fik makinerinë. Dhe makina kontrollohet nga tableta, me ndihmën e së cilës zgjidhen dhe vendosen programi i larjes dhe funksionet shtesë. Zhvilluesit po planifikojnë prodhimin serik të makinave të tilla, por deri më tani ky është vetëm një koncept.
Samsung ka bërë pa ndjesi. Ajo demonstroi vetëm modele të përmirësuara të teknologjisë Eco Bubble, të cilat tashmë janë të njohura për konsumatorin modern.

Makina larëse në IFA - 2012
Makina larëse në IFA - 2012
Makina larëse në IFA - 2012
Makina larëse në IFA - 2012 Makina larëse në IFA - 2012 Makina larëse në IFA - 2012Home | Articles

December 5, 2022 04:02:52 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting