Makina larëse aktivizuese në shtëpinë e një amvise

Për një numër arsyesh, makinat larëse të tipit aktivator gjithnjë e më shumë po pushtojnë konsumatorin rus. Le të shohim avantazhet dhe disavantazhet e makinave larëse aktivizuese, si dhe të përpiqemi të zbulojmë arsyet për ringjalljen e popullaritetit të këtij lloji të " makinave larëse ".
Pak për tiparet karakteristike të makinave larëse.
Një makinë e tipit aktivator është një enë, një rezervuar hekuri ose plastike në mur ose në pjesën e poshtme të së cilës është instaluar një aktivizues (një disk me tehe me gjatësi gjatësore), i cili është elementi kryesor i punës. Ngarkimi i ndërresave në makinat e aktivizuesit kryhet përmes mbulesës së sipërme të hapshme (ngarkesa vertikale e ndërresave). Më tej, aktivizuesi, duke u rrotulluar, vë në lëvizje një tretësirë ​​uji dhe pluhuri larës, i cili tret dhe nxjerr grimcat që ndotin pëlhurën.
Tani do të shqyrtojmë avantazhet dhe disavantazhet duke përdorur shembuj krahasimi me makinat larëse të tipit daulle.
Një nga avantazhet kryesore të makinave larëse të aktivatorit është efikasiteti i energjisë. Konsumi i energjisë është i vogël për shkak të faktit se konsumi i energjisë elektrike është i nevojshëm vetëm për të rrotulluar aktivizuesin (në modele më të përparuara për funksionimin e përkohshëm të elementit të ngrohjes), kur në makinat e daulleve procesi i larjes kryhet duke kthyer rrotullimin e të gjithë daulles , shoqëruar me funksionimin e elementeve të ngrohjes.
Efikasiteti i ujit, pa dyshim, është në një lartësi për makinat e tipit aktivator. Gjithkush kujton se sa herë daulle " makinë " ndryshon ujin gjatë procesit të larjes ? Në një makinë aktivizuese, gjithçka është ndryshe, madje edhe mundësia e larjes "së pari e bardhë, pastaj e ngjyrosur " është e mundur , dhe gjithçka është në një ujë.
Padurimi, kursimi i pluhurit larës. Makineritë e daulleve kërkojnë pluhura dhe lëngje speciale për të performuar mirë. Makinat e aktivizuesit punojnë me çdo detergjent, përfshirë pluhurin për larjen e duarve.
Një argument tjetër i rëndësishëm është aftësia për të përdorur këtë lloj makine kudo, në vend, në garazh, në një zonë ku nuk ka ujë të rrjedhshëm. E tëra që nevojitet është një dalje me një tension prej 220 volt, e cila është e pamundur të thuhet për konkurrencën më të afërt, e cila kërkon furnizimin me ujë dhe lidhjen me sistemin e ujërave të zeza.
Shtoni gjithçkaje qëndrueshmëri (për shkak të thjeshtësisë së karakteristikave të dizajnit), aftësinë për të kontrolluar procesin e larjes (mund ta fikni në çdo kohë) dhe, natyrisht, një çmim më të ulët.
Nga rruga, sipas statistikave, banorët e Amerikës dhe vendeve aziatike preferojnë të përdorin makina larëse aktivizuese në jetën e përditshme. Pse mendon? ...
Falë zhvillimit të teknologjisë moderne, blerjet mund të bëhen pa u larguar nga shtëpia. Ju mund të gjeni lehtësisht çdo produkt që ju intereson në dyqanin online të pajisjeve shtëpiake. Thjesht duhet të hyni në internet, të shihni katalogun, të bëni një porosi dhe të prisni që ajo të dorëzohet menjëherë në duart tuaja.

Makina larëse aktivizuese në shtëpinë e një amvise
Makina larëse aktivizuese në shtëpinë e një amvise
Makina larëse aktivizuese në shtëpinë e një amvise
Makina larëse aktivizuese në shtëpinë e një amvise Makina larëse aktivizuese në shtëpinë e një amvise Makina larëse aktivizuese në shtëpinë e një amviseHome | Articles

December 6, 2022 16:44:56 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting