Makinë larëse e ngushtë për banjë të vogël

Në Rusi, kërkesa për lavatriçe është rritur; ato tashmë kanë pushuar së qeni një artikull luksoz. Por kërkesa është rritur mjaftueshëm për makineritë e tipit të ngushtë. Kjo për shkak të madhësisë së vogël të banjove dhe kuzhinave. Mbi të gjitha, jo të gjithë kanë mundësinë të kenë një banjo të gjerë për të akomoduar një makinë me madhësi të madhe dhe një kullues dushi.
Duke marrë parasysh një faktor tjetër që janë makinat larëse Bosch që kërkohen kryesisht në Rusi, kompania vendosi t'i prodhojë ato këtu. Kështu, koha kursehet për dërgimin e produkteve të gatshme drejtpërdrejt te konsumatori, dhe gjithashtu bëhet e mundur që të zvogëlohet ndjeshëm kostoja e tyre për shkak të dorëzimit të njëjtë, si dhe kostove doganore.
Kjo është arsyeja pse lavatriçet e ngushta Bosch tani janë në gjendje t'i përgjigjen më shpejt kërkesës së tregut në Rusi. Mbi të gjitha, ka kaluar një vit nga hapja e një linje të veçantë për prodhimin e tyre pranë Shën Petersburg.
Që nga e kaluara, është planifikuar një prodhim i veçantë i makinave larëse të tipit të ngushtë Bosch "Classixx 5": WLF 20171 CE, WLF 20271 CE dhe WLF 24271 CE. Prodhuesi i afroi sa më shumë me kërkesat e rusëve. Kjo diktohet nga një dëshirë e madhe për të pushtuar këtë vend në tregun e makinave larëse, si dhe aftësia për të siguruar modele të tilla me një çmim optimal që mund të kënaqin konsumatorin tonë.
Këto modele kanë disa parametra që duhet t'u pëlqejnë rusëve. Për shembull, programi " Super Fast 30 " do të ndihmojë çdo amvise të lahet brenda një kohe prej gjysmë ore, në mënyrë që ajo të mund të përdorë më tej lavatriçen e ngushtë Bosch. Ky është një funksion shumë i rëndësishëm nëse nuk është e mundur të lani çdo ditë, sepse shumë amvise ende kanë mundësi të organizojnë një larje të madhe vetëm një herë në javë. Më parë, kjo veçori ishte në dispozicion vetëm në modele të shtrenjta.
Përveç kësaj, larja e shpeshtë, por e shkurtër kursen energji elektrike dhe pluhur larës, duke lejuar që lavanderi të mbahet gjithnjë i pastër. Modelet e reja gjithashtu kanë një ngarkesë më të madhe, është rritur nga 3 në 5 kg. Kjo gjithashtu kursen kohë për larje. Ju lejon gjithashtu të lani sende më të mëdha në një makinë larëse të ngushtë Bosch.
Shpejtësia e rrotullimit në lavatriçet e ngushta Bosch është rritur në 1000-1200 rpm. Pothuajse të gjitha modelet kanë një ekran dhe elektronika Bosch do ta bëjë larjen të shpejtë dhe të këndshme, sepse makineritë janë të lehta për tu përdorur. Ka funksione si " shpëlarje shtesë ", kohëmatës, etj.

Makinë larëse e ngushtë për banjë të vogël
Makinë larëse e ngushtë për banjë të vogël
Makinë larëse e ngushtë për banjë të vogël
Makinë larëse e ngushtë për banjë të vogël Makinë larëse e ngushtë për banjë të vogël Makinë larëse e ngushtë për banjë të vogëlHome | Articles

November 29, 2022 14:24:06 +0200 GMT
0.021 sec.

Free Web Hosting