Majhni hladilniki za uporabo v majhnih prostorih

Ta članek je namenjen lastnikom majhnih kuhinj in tistim, ki iščejo majhen hladilnik. Ta tema je pomembna za mnoge od nas, saj velikost večine običajnih kuhinj pušča veliko želenega.
Če se podrobneje poglobite v temo hladilnikov za majhne kuhinje, potem je vredno ustaviti pozornost na ozkih hladilnikih, ki hkrati ostanejo precej prostorni in kakovostni. Poleg tega pa so tudi relativno poceni. Hladilniki so široki le 48 cm! Ti modeli so najbolj primerni za majhne družine. Prostornina komore v takem hladilniku je od 102 do 185 litrov. Najpogosteje je v sodobnih hladilnikih sistem za odtaljevanje samodejen (sistem kapljanja). Police iz kaljenega armiranega stekla so običajno nastavljive po višini. Dobro je, da so police zaščitene s plastičnim robom, da se zaščitite pred nenamerno razlito tekočino. V spodnjem delu je običajno posoda za sadje in zelenjavo. Na vratih takšnih hladilnikov morajo biti balkonske police nastavljive po višini. Vrata je mogoče ponovno obesiti (imajo možnost spreminjanja smeri odpiranja). Standardna vzdrževana temperatura je 0-12 ° C, ki je termostatsko nadzorovana (elektromehansko). Poleg tega so majhni hladilniki opremljeni tudi s pladnjem za jajca in držalom za steklenice. Zamrzovalnik v takih hladilnikih je majhen (25 litrov), pri nekaterih modelih morda 48 litrov. Zmogljivost zamrzovanja do 3 kg na dan. Sistem za odtaljevanje je ročen, vzdrževana najnižja temperatura je -12-18 ° С. V primeru izpada električne energije bo temperatura ostala še 15 ur. Majhni hladilniki so običajno enokompresorski.
Na trgu domačih majhnih hladilnikov lahko ločimo popolnoma funkcionalne (z zamrzovalnikom) in brez njega; enokomorna in dvokomorna. Dodatna funkcija je antibakterijska prevleka sten.
Če vaša kuhinja ni tako majhna in si lahko privoščite 54 cm širok hladilnik, potem vaša izbira postane širša.
Majhni hladilniki so zelo velika najdba za majhne kuhinje.

Majhni hladilniki za uporabo v majhnih prostorih
Majhni hladilniki za uporabo v majhnih prostorih
Majhni hladilniki za uporabo v majhnih prostorih
Majhni hladilniki za uporabo v majhnih prostorih Majhni hladilniki za uporabo v majhnih prostorih Majhni hladilniki za uporabo v majhnih prostorihHome | Articles

December 3, 2022 15:08:00 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting