Majhne podložke

Če je kopalnica zelo majhna in v zelo malo prostora za pralni stroj skoraj ne ostane več, vam bodo v pomoč kompaktni pralni stroji, nameščeni pod umivalnikom. Imajo manj funkcij kot njihovi večji kolegi, vendar je na splošno učinkovitost pranja dobra.
Namestitev mini avtomobila
Obstaja nekaj odtenkov, zato umivalnika nad pralnim strojem ni mogoče namestiti kot običajno. Pogoj je naslednji: nekaj centimetrov naj štrli nad pokrov pralnega stroja, tako da brizgi vode ne padejo na pokrov aparata. Proizvajalci so zasnovali tak umivalnik, katerega dno je ravno, drenažni sistem pa se razlikuje od običajnega - sifon je nameščen navpično. Pri takšni pomivalni napravi odtočna cev ne gre čez podložko, zato tudi, če odtočna cev pušča, ni nevarnosti, da bo oprema poplavljena. Pri tej namestitvi se pralni stroj nahaja na najmanjši razdalji od stene. Običajno so ti stroji globoki do 45 cm.
Kljub temu, da ima pralni stroj pod umivalnikom miniaturno velikost, je to polnopravna naprava, kakovost pranja ostaja na visoki ravni. Seveda večino potrošnikov zanima funkcionalnost takšne opreme. Kako visoka bo stopnja pranja, je odvisno od razreda učinkovitosti stroja, ki je označen z latiničnimi črkami od A do G, kjer je A najvišja kakovost pranja, G pa najnižja. Rad bi opozoril, da če bo uporabljen neučinkovit detergent in nepravilen temperaturni režim, bo to vplivalo tudi na čistočo spranih predmetov.
Pri izbiri gospodinjskih aparatov jasno določite, katere funkcije so za vas pomembne in katere sekundarne, običajno kompaktni in ozki pralni stroji podpirajo osnovne načine pranja. Strinjajte se, da če ni načina » pranje športnih čevljev «, je komaj vredno pozornosti. Zelo koristno je imeti " zakasnitev zagona " ali funkcijo, pri kateri bo boben stroja z zgornjim nakladanjem nameščen s pokrovom do vrha, ko se ustavi.
Stroški stroja so odvisni od njegovih zmogljivosti in blagovne znamke, oprema priljubljenih blagovnih znamk bo zahtevala večje stroške nakupa. Ne upajte, da bodo kompaktni pralni stroji stali manj; ravno nasprotno, potreba po čim manjšem krmiljenju strojev znatno poveča njihovo ceno.

Majhne podložke
Majhne podložke
Majhne podložke
Majhne podložke Majhne podložke Majhne podložkeHome | Articles

November 29, 2022 12:49:59 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting