Mașini de spălat mici pentru rufe de înaltă calitate

Prin proiectare, mașinile de spălat mici pot fi împărțite în următoarele trei categorii:
- automat ( „Tefal”);
- neautomat cu dispunerea orizontală a fundului și a activatorului ( „ Mini-Vyatka ”, „ Zână ”);
- neautomat cu o dispunere verticală a activatorului ( " Desna ", " Samara ", " Baby ").
Trebuie spus că mașinile de spălat neautomate de dimensiuni mici sunt proiectate pentru spălarea a 1,5 kg de lenjerie uscată și, de asemenea, nu au un dispozitiv de stoarcere. Este foarte rezonabil să le folosiți la spălarea obiectelor mici (șosete, batiste, haine pentru bebeluși). Mașina este așezată pe un scaun sau scaun, iar spălarea însăși are loc datorită circulației intensive a soluției de săpun, care pătrunde între pori și straturile de materie fără niciun efect mecanic asupra acesteia. În astfel de mașini de spălat de dimensiuni mici, circulația soluției de săpun este creată de mișcări de vortex excitate de activator. Datorită mișcării vortexului soluției, rufele sunt rotite constant în direcții diferite, ceea ce contribuie la spălarea completă și uniformă. După terminarea spălării, apa este drenată de gravitație, rufele sunt extrase manual sau într-o centrifugă autonomă.
O mașină de spălat tipică neautomatică de dimensiuni mici constă dintr-un capac, un rezervor și o carcasă în care este instalat echipamentul electric al mașinii: condensatori, un motor, un releu termic de protecție. Carcasa, capacul și rezervorul sunt din plastic. Activatorul de disc, care acționează motorul electric, este situat în interiorul rezervorului lateral. Arborele activator este conectat la arborele motorului electric al mașinii mici de spălat. Motorul electric este fixat cu șuruburi pe peretele rezervorului, iar șuruburile în sine sunt acoperite cu un chit de etanșare izolator electric. Pe carcasa unei astfel de mașini de spălat, există un comutator al circuitului de alimentare și există, de asemenea, o gaură pentru drenarea soluției de detergent cu săpun. Montarea unei astfel de găuri poate fi închisă cu un dop de plastic sau conectată la un capăt al furtunului de scurgere, iar celălalt capăt al acestuia este fixat într-o fantă specială la marginea superioară a rezervorului atunci când mașina funcționează. Nivelul apei din rezervor este controlat printr-un semn special. Capacul ajută la evitarea stropirii de lichid atunci când clătiți și spălați hainele și este fixat cu zăvoare pe corpul rezervorului.

Mașini de spălat mici pentru rufe de înaltă calitate
Mașini de spălat mici pentru rufe de înaltă calitate
Mașini de spălat mici pentru rufe de înaltă calitate
Mașini de spălat mici pentru rufe de înaltă calitate Mașini de spălat mici pentru rufe de înaltă calitate Mașini de spălat mici pentru rufe de înaltă calitateHome | Articles

December 3, 2022 17:31:32 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting