Mașini de spălat la IFA - 2012

Al 52-lea Berlin Consumer Electronics Show a prezentat mai multe modele originale de mașini de spălat.
Preocuparea Bosch-Siemens a prezentat mașinile de spălat și uscat Siemens iQ800. O caracteristică a acestui model este dozarea automată a prafului de spălare sau a detergentului, care este plasat într-un rezervor special. Umplerea sa completă cu detergent este concepută pentru cel puțin 20 de spălări. Puteți controla aparatul atât din locația sa, cât și de la distanță. Funcția i-Dos reglează automat cantitatea în funcție de duritatea apei, gradul de murdărire, greutatea rufelor și chiar tipul de țesătură. Acest lucru va elimina greșeala obișnuită a gospodinelor - supradozajul și spumarea excesivă.
Miele a prezentat un aparat unic. În loc de butoanele și comenzile obișnuite de pe panou, există un singur buton. Pornește sau oprește mașina. Și mașina este controlată de pe tabletă, cu ajutorul căreia sunt selectate și setate programul de spălare și funcțiile suplimentare. Dezvoltatorii planifică producția în serie a unor astfel de mașini, dar până acum acesta este doar un concept.
Samsung a făcut fără senzații. Ea a demonstrat doar modele îmbunătățite de tehnologie Eco Bubble, care sunt deja cunoscute consumatorului modern.

Mașini de spălat la IFA - 2012
Mașini de spălat la IFA - 2012
Mașini de spălat la IFA - 2012
Mașini de spălat la IFA - 2012 Mașini de spălat la IFA - 2012 Mașini de spălat la IFA - 2012Home | Articles

December 3, 2022 03:54:27 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting