Mașini de spălat cu bule moderne pentru o spălare confortabilă

Mașinile de spălat cu bule sunt un tip relativ nou de „ mașină de spălat mecanică ”, care abia acum devine populară. Principiul de funcționare al acestor mașini se bazează pe capacitatea bulelor de aer de a crea un efect de fierbere chiar și în apa rece.
Principalul avantaj al mașinii cu bule este eficiența ridicată. Un tambur convențional „ de spălare “ consumă de 10 ori mai multă energie decât un singur aer cu bule! Mașina consumă economic nu numai electricitate, ci și pulbere. Acest lucru este facilitat de activitatea ridicată a bulelor de aer, care permite pulberii de spălare să se dizolve rapid în apă.
Este importantă și atitudinea atentă a unității față de hainele spălate. Mașina cu bule oferă jumătate din contracția țesăturii și daune de șapte ori mai puține decât cea mai bună curățătorie chimică. Acest efect este cauzat de faptul că bulele de aer reduc frecarea rufelor pe pereții rezervorului.
În plus, mașinile de spălat cu bule economisesc semnificativ timp - spălarea „ îndelungată ” nu durează mai mult de o oră.
Elementul principal al unei astfel de mașini de spălat este un generator de bule, care este o duză care asigură un flux direcționat de bule de aer. În plus față de acesta, mașina este echipată cu un pulsator, care creează vârtejuri de curgere în rezervor, care fac posibilă scăderea mai bună a impurităților.
Mașinile de spălat cu bule sunt destul de spațioase - unele modele pot încărca până la 10 kilograme de rufe.
Pentru a îmbunătăți calitatea spălării, mașinile sunt echipate cu un puf, fibre și scame.
Rezervorul mașinii de spălat cu bule este acoperit cu titan, ceea ce elimină complet posibilitatea ruginii. Acoperirea ceramică specială acționează ca un agent antistatic, înmoaie rufele și scapă de bacteriile patogene.
La fel ca „ surorile lor mari ” tradiționale , mașinile de spălat cu bule sunt echipate cu dozatoare de aditivi, precum și cântare electronice și au posibilitatea de a selecta un mod de spălare în funcție de tipul de țesătură. Disponibil în modele de încărcare de sus și de încărcare frontală.

Mașini de spălat cu bule moderne pentru o spălare confortabilă
Mașini de spălat cu bule moderne pentru o spălare confortabilă
Mașini de spălat cu bule moderne pentru o spălare confortabilă
Mașini de spălat cu bule moderne pentru o spălare confortabilă Mașini de spălat cu bule moderne pentru o spălare confortabilă Mașini de spălat cu bule moderne pentru o spălare confortabilăHome | Articles

December 2, 2022 02:06:14 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting