Mașini de spălat cu acționare directă LG

Care sunt principalele dezavantaje ale mașinilor de spălat? Zgomotul reprodus în timpul spălării și vibrațiile caracteristice. LG a lansat și comercializat mașini de spălat care utilizează tehnologia de acționare directă pentru a remedia aceste neajunsuri.
Principiul unor astfel de mașini de spălat este destul de simplu. Datorită ideii ingenioase de a atașa motorul direct la tamburul de rufe, motorul electric își transmite cuplul direct în cada de rufe. Designul cu acționare directă nu are perii și nici curea de transfer, astfel încât mașina este mult mai silențioasă când rulează. Datorită coincidenței axelor de rotație a motorului și a tamburului, nivelul vibrațiilor scade la aproape zero.
Un nou design pentru cada de rufe a fost introdus în mașinile de spălat cu acționare directă. Gofrarea suprafeței tamburului a devenit mai adâncă. Găurile din tambur au fost reduse pentru a reduce deteriorarea hainelor în timpul procesului de spălare. Aplicând un nou design al tamburului, este posibil să creșteți volumul de spălare și să reduceți efectul mecanic negativ asupra țesăturilor rufelor în timpul ciclului de centrifugare.
LG produce mașini de spălat cu acționare directă. Modelele încep cu cele mai simple dispozitive și se termină cu cele mai bogate din punct de vedere funcțional.

Mașini de spălat cu acționare directă LG
Mașini de spălat cu acționare directă LG
Mașini de spălat cu acționare directă LG
Mașini de spălat cu acționare directă LG Mașini de spălat cu acționare directă LG Mașini de spălat cu acționare directă LGHome | Articles

December 3, 2022 14:15:26 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting