Mașini de spălat activatoare în gospodăria unei gospodine

Din mai multe motive, mașinile de spălat de tip activator cuceresc din ce în ce mai mult consumatorul rus. Să analizăm avantajele și dezavantajele mașinilor de spălat cu activator, precum și să încercăm să aflăm motivele renașterii popularității acestui tip de „ mașini de spălat ”.
Un pic despre trăsăturile caracteristice mașinilor de spălat.
O mașină de tip activator este un container, un rezervor de fier sau plastic în perete sau la baza căruia este instalat un activator (un disc cu lame distanțate longitudinal), care este elementul principal de lucru. Încărcarea lenjeriei în mașinile activatoare se efectuează prin capacul superior deschis (încărcare verticală a lenjeriei). Mai mult, activatorul, care se rotește, pune în mișcare o soluție de apă și pulbere de spălat, care dizolvă și elimină particulele care contaminează țesătura.
Acum vom lua în considerare avantajele și dezavantajele folosind exemple de comparație cu mașinile de spălat de tip tambur.
Unul dintre principalele avantaje ale mașinilor de spălat cu activator este eficiența energetică. Consumul de energie este mic datorită faptului că consumul de energie electrică este necesar doar pentru rotirea activatorului (la modelele mai avansate pentru funcționarea temporară a elementului de încălzire), atunci când în mașinile cu tambur procesul de spălare se efectuează prin inversarea rotației întregului tambur , însoțit de funcționarea elementelor de încălzire.
Eficiența apei, fără îndoială, este la o altitudine pentru mașinile de tip activator. Toată lumea își amintește de câte ori tambur „ mașina “ schimbă apa în timpul procesului de spălare ? Într-o mașină activatoare, totul este diferit, chiar și opțiunea de spălare „mai întâi albă, apoi colorată ” este posibilă și totul este într-o singură apă.
Nemulțumirea, economisirea pudrei de spălat. Mașinile cu tambur necesită pulberi și lichide speciale pentru a funcționa bine. Mașinile de activare funcționează cu orice detergent, inclusiv pulbere de spălat manual.
Un alt argument important este capacitatea de a folosi acest tip de mașină oriunde, în țară, în garaj, într-o zonă în care nu există apă curentă. Tot ce este necesar este o priză cu o tensiune de 220 volți, ceea ce este imposibil de spus despre cel mai apropiat concurent, care necesită alimentare cu apă și conectarea la sistemul de canalizare.
Adăugați la toate durabilitatea (datorită simplității caracteristicilor de proiectare), capacitatea de a controla procesul de spălare (îl puteți opri oricând) și, desigur, un preț mai mic.
Apropo, conform statisticilor, locuitorii din America și țările asiatice preferă să folosească mașini de spălat activatoare în viața de zi cu zi. De ce crezi? ...
Datorită dezvoltării tehnologiei moderne, achizițiile se pot face fără a pleca de acasă. Puteți găsi cu ușurință orice produs care vă interesează în magazinul online de electrocasnice. Trebuie doar să intrați online, să căutați catalogul, să plasați o comandă și să așteptați ca acesta să fie livrat chiar în mâinile dvs.

Mașini de spălat activatoare în gospodăria unei gospodine
Mașini de spălat activatoare în gospodăria unei gospodine
Mașini de spălat activatoare în gospodăria unei gospodine
Mașini de spălat activatoare în gospodăria unei gospodine Mașini de spălat activatoare în gospodăria unei gospodine Mașini de spălat activatoare în gospodăria unei gospodineHome | Articles

December 5, 2022 20:55:02 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting