Mașini de spălat Indesit

Dacă mașinile de spălat ar putea primi titlul, mașina de spălat Indesit ar fi primit statutul de una națională - consum de apă extrem de ușor de întreținut, pretențioasă și economică, comparativ cu analogii, are un preț scăzut. Există multe cazuri cunoscute când o mașină de spălat de această marcă a servit mai mult de 15-20 de ani. Dar, chiar și atunci când echipamentul devine inutilizabil, nu se dorește să se despartă de el și de ce, dacă o reparație simplă poate prelungi durata de viață a dispozitivului încă câțiva ani?
Multe modele ale mărcii Indesit sunt cunoscute, în ultimii 10 ani următoarele serii de modele au devenit cele mai răspândite: WIE, WIU, WITL, WISL, W, WT. Cel mai adesea, rulmenții rezervorului unui aparat de uz casnic se rup. Acest lucru se datorează lubrifierii necorespunzătoare a garniturii de etanșare, ca urmare - garnitura de ulei durează doar 1-3 ani, apoi începe să se scurgă, apa pătrunzând pe rulmenți favorizează ruginirea. Rezultatul este că utilajul este defect.
Datorită faptului că tehnologia de producție a fost schimbată - acum două părți ale rezervorului nu pot fi dezasamblate, deoarece se utilizează lipirea, repararea mașinilor de spălat Indesit a devenit mult mai complicată, este necesară fie schimbarea completă a întregului rezervor, care va fi prea scump pentru client, sau pentru a tăia rezervorul, apoi conectați elementele sale folosind șuruburi. Bineînțeles, clienții preferă a doua metodă, care le permite să economisească în mod semnificativ bani. Ulterior, înlocuirea rulmenților se efectuează fără dificultate.
Principalele defecte caracteristice mașinilor de spălat sunt curelele de rupere, elementele de încălzire arse, defectarea pompei. Uneori banda de cauciuc care încadrează trapa mașinii de spălat devine inutilizabilă, mânerul trapei se poate rupe, în cazuri deosebit de dificile trapa trebuie înlocuită complet. O atenție deosebită este necesară funcționării defectuoase a modulului de control al dispozitivelor, care poate fi atât mecanică, cât și electronică. În unele situații, poate fi necesar să fluturați cardul de memorie.
Merită menționat un punct, mașina de spălat Indesit, care nu necesită o întreținere costisitoare. Ce inseamna asta? Toate piesele de schimb pot fi cumpărate la prețuri normale, dacă ar fi necesar să reparați o mașină de spălat de la o altă companie, ar costa mult. Pentru ca mașina să funcționeze mai mult timp, este necesar să o funcționăm corect, apoi mașina de spălat Indesit va fi asistentul dvs. de încredere pentru mulți ani.

Mașini de spălat Indesit
Mașini de spălat Indesit
Mașini de spălat Indesit
Mașini de spălat Indesit Mașini de spălat Indesit Mașini de spălat IndesitHome | Articles

November 30, 2022 09:45:00 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting