Mașină de spălat îngustă pentru baie mică

În Rusia, cererea de mașini de spălat a crescut; acestea au încetat deja să fie un obiect de lux. Dar cererea a crescut suficient pentru mașinile de tip îngust. Acest lucru se datorează dimensiunilor mici ale băilor și bucătăriilor. La urma urmei, nu toată lumea are ocazia să aibă o baie spațioasă pentru a găzdui o mașină de dimensiuni mari și un canal de duș.
Având în vedere un alt factor că mașinile de spălat Bosch sunt cele mai solicitate în Rusia, compania a decis să le producă aici. Astfel, se economisește timp pentru livrarea produselor finite direct către consumator și, de asemenea, devine posibilă reducerea semnificativă a costurilor acestora datorită aceleiași livrări, precum și a costurilor vamale.
De aceea, mașinile de spălat înguste Bosch sunt acum capabile să răspundă mai rapid la cererea pieței din Rusia. La urma urmei, a trecut un an de la deschiderea unei linii speciale pentru producția lor lângă Sankt Petersburg.
Din trecut, a fost planificată o producție specială de mașini de spălat de tip îngust Bosch "Classixx 5": WLF 20171 CE, WLF 20271 CE și WLF 24271 CE. Producătorul i-a adus cât mai aproape de cerințele rușilor. Acest lucru este dictat de o mare dorință de a cuceri această nișă pe piața mașinilor de spălat, precum și de capacitatea de a furniza astfel de modele la un preț optim care să ne satisfacă consumatorul.
Aceste modele au anumiți parametri pe care ar trebui să le placă rușilor. De exemplu, programul „ Super Fast 30 ” va ajuta orice gospodină să se spele într-o chestiune de jumătate de oră, astfel încât să poată utiliza în continuare mașina de spălat îngustă Bosch. Aceasta este o funcție foarte relevantă dacă nu este posibil să se spele în fiecare zi, deoarece multe gospodine își pot permite să aranjeze o spălare mare doar o dată pe săptămână. Anterior, această caracteristică era disponibilă doar la modelele scumpe.
În plus, spălarea frecventă, dar scurtă, economisește energie electrică și praf de spălat, permițând rufelor să fie întotdeauna perfect curate. Noile modele au, de asemenea, o sarcină mai mare, a fost mărită de la 3 la 5 kg. Acest lucru economisește și timp pentru spălare. De asemenea, vă permite să spălați articole mai mari într-o mașină de spălat Bosch îngustă.
Viteza de centrifugare la mașinile de spălat înguste Bosch a fost mărită la 1000-1200 rpm. Aproape toate modelele au un afișaj și electronica Bosch va face spălarea rapidă și plăcută, deoarece mașinile sunt ușor de operat. Există funcții precum „ clătire suplimentară ”, cronometru etc.

Mașină de spălat îngustă pentru baie mică
Mașină de spălat îngustă pentru baie mică
Mașină de spălat îngustă pentru baie mică
Mașină de spălat îngustă pentru baie mică Mașină de spălat îngustă pentru baie mică Mașină de spălat îngustă pentru baie micăHome | Articles

December 5, 2022 20:24:57 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting