Műszakilag megvalósítható a hűtőszekrény ajtajának másik oldalra mozgatása?

Mindannyiunk életében meglehetősen fontos szerepet játszik ... egy hűtőszekrény. Igen, az emberiségnek ez a fehér barátja, mozdulatlanul és elpusztíthatatlanul áll szinte minden konyhában, és szinte kimeríthetetlen stratégiai élelmiszer-készleteket rejt a belében. Sokunk már annyira megszokta a kinyitását, hogy akár álmában is megtehetjük! A javítások során azonban a hűtőszekrény gyakran átrendeződik, és ez a művelet gyakran sok problémával jár. Például meg kell változtatnia azt az oldalt, amelyre a hűtőszekrény ajtaja nyílik. Elvileg lehetséges egy ilyen művelet, és ha igen, mennyire reális ezt a trükkös manipulációt egyedül elvégezni? Megpróbáljuk megválaszolni ezt a kérdést.
Kiderült, hogy lehet. Ehhez szüksége lesz hűtőszekrényre, valamint speciális csavarhúzókra, például gépkocsikra. Így,
1. Kivesszük az összes fiókot és polcot a hűtőszekrényből. A hűtőt az ajtóval felfelé tesszük.
2. Távolítsa el az alsó támaszt úgy, hogy lecsavarja a mélyedések két csavarját (ehhez speciális fúvóka szükséges).
3. Csavarja le a dugókat, amelyek egyikére a fagyasztó tengelye csatlakozik.
4. Csavarjuk le a tengelyt a bal dugóról, csavarjuk be a jobb oldali dugóba, és helyezzük a bal oldalt a helyére, már a tengely nélkül
5. Távolítsa el a fagyasztó ajtaját a rögzítőkről, és késsel óvatosan húzza le a dugókat az ajtó jobb oldalán lévő végekről, és helyezze be a bal oldali lyukakba.
6. A hűtőkamra ajtaját függőlegesen rögzítjük.
7. Távolítsa el a fedelet a hűtőszekrény belsejéből, csavarva belülről két csavart.
8. Csukja be a hűtőszekrény ajtaját
9. Csavarja le a hűtőszekrény ajtajának felső tengelyét tartalmazó konzolt, vegye ki belőle a tengelyt és csavarja be a másik oldalról. Távolítsa el az ajtót, és csavarja a felső konzolt egy új helyre.
10. Távolítsa el a műanyag dugót a felső fedélről, és helyezze be a jobb oldalába, csavarja vissza a felső fedelet a helyére.
11. A hűtőszekrény ajtajának alsó tengelye és a mélyhűtő alsó tengelye egy konzolt tartalmaz, amely a hűtőszekrény közepén helyezkedik el. Kicsavarjuk és kicseréljük két műanyag tömítést.
12. Visszatesszük a hűtőszekrény ajtaját.
13. Helyezze a középső konzolt a felső tengelybe és csavarja be.
14. Helyezzük a fagyasztó ajtaját.
15. Helyezze a hűtőszekrényt függőlegesen.
Reméljük, hogy megbirkózott azzal a feladattal, hogy semmit sem törve túllépje a hűtőszekrény ajtaját. És ha igen, akkor a szervizközpontban biztosan lesznek alkatrészek.

Műszakilag megvalósítható a hűtőszekrény ajtajának másik oldalra mozgatása?
Műszakilag megvalósítható a hűtőszekrény ajtajának másik oldalra mozgatása?
Műszakilag megvalósítható a hűtőszekrény ajtajának másik oldalra mozgatása?
Műszakilag megvalósítható a hűtőszekrény ajtajának másik oldalra mozgatása? Műszakilag megvalósítható a hűtőszekrény ajtajának másik oldalra mozgatása? Műszakilag megvalósítható a hűtőszekrény ajtajának másik oldalra mozgatása?Home | Articles

December 3, 2022 18:35:25 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting