Lojtari revolucionar modern iPod touch

Lojtari iPod Touch ka qenë gjithmonë shumë i popullarizuar tek klientët. Apple lëshon modele të reja të këtyre produkteve çdo vit për të mbështetur këtë kërkesë të rritur.
Lojtari iPod Touch dallohet në mënyrë të favorshme nga modelet e tjera për nga dizajni i tij i përshtatshëm dhe dimensionet e përshtatshme. Isshtë perfekt për një qëllim që përfshin dëgjimin e muzikës. Dizajni i ipod touch përmban një kombinim të zgjuar të një trupi të zgjatur, një ekran të vogël prekje dhe një rrote prekëse. Ky dizajn i veçantë, përkundër lëshimit të modeleve të reja, mbeti i pandryshuar.
Nëse marrim në konsideratë produktet e kompanisë të modelit të ri, do të vërejmë se forma dhe dizajni i ipod touch player, kaq i dashur për të gjithë, kanë ndryshuar në mënyrë dramatike. Tani klientët mund të blejnë modele në të cilat forma do të ngjajë me një katror, ​​rrota do të mungojë, pasi ajo është zëvendësuar nga një ekran me prekje. Në vend të dizajnit të çuditshëm që ishte i natyrshëm në lojtarët ipod touch, tani mund të shihni ikonat Ios, të cilat tani janë shumë të njohura.
Nëse e konsiderojmë ipod touch player në lidhje me funksionalitetin e tij, atëherë mund të vërehet se ai nuk siguron mundësinë e instalimit të ndonjë programi shtesë, përveç atyre që janë tashmë të disponueshëm në të. Nuk ka gjithashtu asnjë mundësi për të çinstaluar programet e integruara. Gjithashtu, pronarët e modeleve të reja jo vetëm që do të jenë në gjendje të bëjnë një video duke përdorur luajtësin, por edhe ta shikojnë atë. Nëse marrim parasysh praninë e ndonjë veçori shtesë në riprodhues përveç qëllimit të tij kryesor, domethënë dëgjimit të muzikës, duhet thënë se ju lejon të shikoni imazhe. Gjithashtu në lojtar, mund të llogaritni distancën e kaluar gjatë ushtrimit në një rutine, për shkak të pranisë së një aplikacioni të veçantë të quajtur " Fitness ".
Lojtari ka aftësinë për të dëgjuar radio stacione, por nuk ka diktafon. Për lehtësinë e përdorimit, ka një kapëse të veçantë në pjesën e pasme të kutisë, me të cilën mund ta lidhni luajtësin me rrobat tuaja.

Lojtari revolucionar modern iPod touch
Lojtari revolucionar modern iPod touch
Lojtari revolucionar modern iPod touch
Lojtari revolucionar modern iPod touch Lojtari revolucionar modern iPod touch Lojtari revolucionar modern iPod touchHome | Articles

December 6, 2022 15:56:47 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting