Llojet e pastruesve të fshesës për përdorim shtëpiak

Në epokën tonë të çmendur, një fshesë me korrent është një ndihmës i domosdoshëm në shtëpi. Pa të, gjatë pastrimit, është e vështirë për amvisat. Dhe nëse më herët zgjedhja e fshesave me korrent ishte e vogël, tani ka shumë lloje të ndryshme të fshesave me korrent me funksione të ndryshme. Cilat janë llojet e fshesave me korrent?
Duhet të vakumoni një dhomë të vogël, qilim, mobilje apo veshje? Pastaj pastruesit e thatë të vakumit janë për ju. Ky lloj fshesë me korrent është i lirë dhe me madhësi të vogël. Gjithashtu " thatë " pastruesit vakum përfshijnë: konvencionale (tullumbace) pastruesit vakum, të cilat përdoren për dysheme të pastër, mobilje, qilima. Pastruesit e tillë të vakumit janë kompaktë, të lehtë për tu lëvizur, të përshtatshëm për pastrimin e dollapëve dhe dollapëve. Për shembull, nëse sapo keni blerë një dyshek të ri divan dhe aksidentalisht jeni ndotur, atëherë një fshesë me korrent të thatë do të zgjidhë shpejt problemet tuaja. Ekziston edhe një lloj fshesë me korrent me madhësi të plotë, ato janë më të mëdha se ato manuale dhe janë më të shtrenjta, por ato kanë më shumë funksione, një tregues të procesit dhe një mbledhës të gjerë pluhuri.
Ekzistojnë lloje vertikale të pastruesve të fshesës. Pastrimi përdoret në dhoma të mëdha, ato janë të shkëlqyera për të luftuar papastërtitë, alergjenët dhe janë të përshtatshme për tu pastruar, por ato janë shumë masive dhe krijojnë shumë zhurmë.
Pastruesit e thithur të fshesës largojnë të gjithë pluhurin e mbledhur me erë të pakëndshme dhe alergjen të dëmshëm përmes kanaleve të ajrit të ndërtuara në mure ose dysheme. Ky lloj fshesë me korrent është i heshtur, pasi njësia kryesore e njësisë nxirret nga dhoma. Shkalla e energjisë dhe pastrimit është më e mirë se ajo e pastruesve të tjerë të vakumit, mjaft e shtrenjtë dhe jo e lehtë për tu instaluar. Të instaluar gjatë rinovimit ose ndërtimit të një shtëpie, ata harxhojnë më pak energji.
I rrumbullakosur, i vogël, pa çorape dhe furça, ai lëviz nëpër dhomë dhe mbledh pluhur, madje anashkalon objektet dhe njerëzit. Intriguar? Ky lloj i mrekullueshëm i fshesës me korrent quhet fshesë me korrent robot. Ka disa funksione pastrimi: të rregullt, të shpejtë dhe lokal. Pastrues vakum - roboti është i përshtatshëm dhe i bukur, ai do të lirojë plotësisht zonjën nga pastrimi. Kundrat: Të shtrenjta dhe jo shumë të mira në trajtimin e qilimave me flokë të gjatë.
Pastruesit vakum larës pastër të thatë dhe të lagësht, spërkatni dhe thithni lagështi. Lloji i larjes së fshesës do të lajë dritaret dhe dyshemetë, do të dezinfektojë dhe aromatizojë dhomën, madje do të pastrojë një lavaman të bllokuar, por ato nuk mund të pastrojnë qilima natyralë dhe parket. Ato janë më të rënda se zakonisht dhe pas vjeljes kërkojnë kujdes (larje, tharje).

Llojet e pastruesve të fshesës për përdorim shtëpiak
Llojet e pastruesve të fshesës për përdorim shtëpiak
Llojet e pastruesve të fshesës për përdorim shtëpiak
Llojet e pastruesve të fshesës për përdorim shtëpiak Llojet e pastruesve të fshesës për përdorim shtëpiak Llojet e pastruesve të fshesës për përdorim shtëpiakHome | Articles

December 6, 2022 17:23:04 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting