Led z vodo

Podjetje Electrolux nenehno razmišlja o popolnosti svojih modelov, pa tudi o tem, kako prinašajo čim več koristi svojim lastnikom. Najnovejša ideja podjetja je neprekinjeno oskrbo ljudi s pitno vodo. Ta lastnost je še posebej pomembna za tiste, ki stalno živijo v metropoli. Najnovejši razvoj podjetja zadeva ustvarjanje sposobnosti oskrbe človeka ne samo z običajno pitno vodo, temveč tudi z gazirano vodo in ledom. Hladilnika Source in Glacier sta zasnovana tako, da se popolnoma ujemata. Te modele lahko namestite v neposredni bližini in oskrbujete z vodo in ledom tiste, ki jih potrebujejo. Za to so na vratih hladilnika na voljo ambulante.
Ta razvoj je posledica dejstva, da ni vedno primerno kupiti ustekleničene pitne vode v trgovini. To vodo je treba prenesti in shraniti nekje doma. Steklenice je treba nenehno zavreči in lahko znatno povečajo prostor za smeti. Novi model hladilnika lahko pitno čisto vodo oskrbuje neposredno z vrat hladilnika in ob katerem koli primernem času. Hladilnik Source je zasnovan za oskrbo s pitno vodo. E se lahko pije in uporablja za kuhanje. Dobro je za zdravje in ne vsebuje nobenih nečistoč, škodljivih za zdravje ljudi.
Voda v tem modelu se napaja od zunaj. Če potrebujete mineralno pitno vodo, morate pod ambulanto postaviti ustrezno posodo in pritisniti gumb. Oskrba z vodo v hladilniku znaša 3,6 litra. Zelo hitro se lahko napolni. Sistem ima vgrajen filter za izboljšanje okusa in jasnosti. Indikator v hladilniku bo opozoril na trenutek, ko je treba filter zamenjati.
Druga novost podjetja je hladilnik Glacier. Na vratih hladilnika je naprava, ki oskrbuje led. Tehnologija proizvodnje je urejena tako, da je izključeno lepljenje kock ledu. Z eno roko lahko vzamete zahtevano količino ledu. Da zaloge ledu ne bi zmanjkale, v rezervoar ni treba dodajati vode. Hladilnik naredi vse samodejno. Hladilnik ima določeno funkcijo. Takoj, ko pade noč, samodejno začne delovati z zmanjšanim hrupom. Na voljo je otroška ključavnica in tehnologija Frost-frе.

Led z vodo
Led z vodo
Led z vodo
Led z vodo Led z vodo Led z vodoHome | Articles

November 26, 2022 20:49:13 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting