Led s vodom

Tvrtka Electrolux neprestano razmišlja o savršenstvu svojih modela, kao i o tome kako svojim vlasnicima donose što veću korist. Najnovija ideja tvrtke je kontinuirano opskrbljivati ​​ljude pitkom vodom. Ova je značajka posebno relevantna za one koji trajno žive u metropoli. Najnoviji razvoj tvrtke tiče se stvaranja sposobnosti opskrbe osobe ne samo uobičajenom vodom za piće, već i gaziranom vodom, kao i ledom. Hladnjaci Source i Glacier dizajnirani su da se savršeno podudaraju. Ovi se modeli mogu instalirati u neposrednoj blizini i opskrbiti one koji trebaju vodu i led. Zbog toga su na vratima hladnjaka predviđene ambulante.
Ovakav razvoj posljedica je činjenice da nije uvijek prikladno kupiti flaširanu pitku vodu u trgovini. Ta se voda mora prenijeti i pohraniti negdje kod kuće. Boce se moraju stalno bacati i mogu značajno povećati prostor za smeće. Novi model hladnjaka u mogućnosti je pružiti čistu vodu za piće izravno s vrata hladnjaka i u bilo koje prikladno vrijeme. Hladnjak Source dizajniran je za opskrbu pitkom vodom. E se može piti i koristiti za kuhanje. Dobar je za zdravlje i ne sadrži nečistoće štetne za ljudsko zdravlje.
Voda se u ovom modelu napaja izvana. Ako trebate dobiti mineralnu vodu za piće, potrebno je staviti odgovarajuću posudu ispod ambulante i pritisnuti tipku. Opskrba vodom u hladnjaku iznosi 3,6 litara. U stanju je vrlo brzo napuniti. Sustav ima ugrađeni filtar za poboljšanje okusa i jasnoće. Indikator smješten u hladnjaku upozorit će na trenutak kada filtar treba zamijeniti.
Još jedna novost tvrtke je hladnjak Glacier. Na vratima hladnjaka nalazi se uređaj koji isporučuje led. Tehnologija proizvodnje uređena je na takav način da je isključeno lijepljenje kockica leda. Jednom rukom možete uzeti potrebnu količinu leda. Kako se zalihe leda ne bi istrošile, nije potrebno dodavati vodu u spremnik. Hladnjak sve radi automatski. Hladnjak ima određenu funkciju. Čim padne noć, automatski počinje raditi uz smanjenu buku. Dostupna je brava za djecu, kao i Frost-fre tehnologija.

Led s vodom
Led s vodom
Led s vodom
Led s vodom Led s vodom Led s vodomHome | Articles

December 6, 2022 15:11:38 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting