Led s vodom

Kompanija Electrolux stalno razmišlja o izvrsnosti svojih modela, kao i o tome da oni donose što više koristi svojim vlasnicima. Najnovija ideja kompanije je da ljudima neprestano pruža pitku vodu. Ova karakteristika je posebno relevantna za one koji stalno borave u metropoli. Najnoviji razvoj kompanije odnosi se na stvaranje sposobnosti da opskrbljuju osobu ne samo običnom pitkom vodom, već i gaziranom i ledom. Izvorni i Glacier modeli dizajnirani su kao savršeni spoj. Ovi se modeli mogu instalirati iz neposredne blizine i osiguravaju vodu i led onima kojima je potrebna. Za to su predviđeni dispanzeri na vratima hladnjaka.

Ovaj razvoj nastaje zbog činjenice da nije uvijek prikladno kupiti flaširanu pitku vodu u trgovini. Ta se voda mora prenijeti i čuvati negdje kod kuće. Boce se moraju stalno baciti i one mogu značajno povećati prostor smeća. Novi model hladnjaka može isporučiti čistu pitku vodu direktno sa vrata hladnjaka i u bilo koje prikladno vrijeme. Izvor hladnjak dizajniran je za opskrbu pitkom vodom. E se može piti i koristiti za kuhanje. Dobro je za zdravlje i ne sadrži nikakve štetne nečistoće.

Voda se u ovom modelu dovodi izvana. Ako trebate nabaviti mineralnu, pitku vodu, morate staviti odgovarajući spremnik ispod ambulante i pritisnuti gumb. Voda u hladnjaku je 3,6 litara. U stanju je da se brzo nadopuni. Da bi poboljšao ukus i dao prozirnost, sistem ima poseban filter. Indikator u frižideru upozorit će vas kada je potrebno zamijeniti filter.

Još jedna nova kompanija, hladnjak Glacier. Na vratima hladnjaka je predviđen uređaj koji opskrbljuje ledom. Tehnologija proizvodnje dizajnirana je tako da se isključi prijanjanje kockica leda. Jednom rukom možete uzeti potrebnu količinu leda. Da biste osigurali da se zalihe leda ne potroše, ne morate dodavati vodu u rezervoar. Hladnjak sve radi automatski. Hladnjak ima specifičnu funkciju. Čim padne noć, automatski počinje raditi na smanjenoj buci. Osigurava se dječja brava, kao i tehnologija bez smrzavanja.

Led s vodom
Led s vodom
Led s vodom
Led s vodom Led s vodom Led s vodomHome | Articles

December 3, 2022 08:32:00 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting