LG

GoldStar ose LG është i njohur për konsumatorin rus. Vendlindja e kësaj kompanie është Koreja e Jugut. Që nga viti 1958, kompania është quajtur GoldStar. Edhe tani, ju mund të gjeni ato shtëpi në të cilat pajisjet shtëpiake nën këtë markë popullore po punojnë si duhet. Kjo kompani u shfaq për të ringjallur ekonominë e vendit. Një marrës radioje u krijua fillimisht. Pas kësaj, një tharëse flokësh dhe një frigorifer u lëshuan. Për shkak të cilësisë së shkëlqyeshme, shumë shpejt kompania filloi të merrte porosi për produkte. Konsumatorët ishin SHBA dhe Hong Kong. Kompania së shpejti lëshoi ​​një TV. Në 1995, kompania filloi të veshë markën LG. Frigoriferët e prodhuar nga kompania janë me të njëjtën cilësi të lartë. Të gjitha produktet janë të destinuara për përdoruesit e përgjithshëm. Mund të jetë ose një përdorues standard ose elitar. Frigoriferët LG përfshijnë zhvillimet më të fundit dhe më të mëdha. Frigoriferët krah për krah janë mishërimi i elegancës. Gama e ngjyrave të frigoriferëve të tillë është mjaft e gjerë. Një numër i madh i funksioneve ofrohen pranë një nga një. Dhe për këtë arsye, ky frigorifer do të jetë në gjendje të kënaqë klientin më të kërkuar. Frigoriferi ka dy dyer. Nuk ka freon në sistemin e ftohjes. Një frigorifer i ngjashëm mund të përdoret në një kuzhinë me një sipërfaqe të madhe. Isshtë gjithashtu i përshtatshëm për ato familje, numri i të cilave është më shumë se katër persona.
Ekziston një seri frigoriferësh nga LG dhe një seri e " Combi ". Vëllimi i një frigorifer të tillë është 380 litra. Ekziston një frigorifer me tre seksione në pjesën e poshtme të frigoriferit. Ekziston një seksion i veçantë për produktet e qumështit. Sistemi i ftohjes së një frigorifer të tillë gjithashtu nuk përfshin freon. Seria e ftohjes së derës Icebeam është projektuar në mënyrë unike. Ajri i ftohtë rrjedh në katër drejtime. Temperatura është e njëjtë në çdo pjesë të dhomës. Edhe dera e frigoriferit ka vrima ventilimi.
Seria kompakte përfaqësohet gjithashtu nga LG. Vëllimi i një frigorifer të tillë mund të arrijë 340 litra. Frigorifer është i pajisur edhe me një frigorifer, i cili ka një vëllim të gjerë. Shkrirja automatike e bën më të lehtë funksionimin e një modeli të tillë. Një frigorifer i tillë lehtë mund të vendoset në një kuzhinë ose vilë të vogël. Freoni gjithashtu nuk përdoret në funksionimin e frigoriferit. Siç mund ta shihni, LG është e angazhuar në prodhimin e frigoriferëve për të gjithë konsumatorët.

LG
LG
LG
LG LG LGHome | Articles

December 3, 2022 03:22:18 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting