LG

GoldStar ali LG je znan po ruskem potrošniku. Rojstni kraj tega podjetja je Južna Koreja. Od leta 1958 se podjetje imenuje GoldStar. Že zdaj lahko najdete tiste hiše, v katerih gospodinjski aparati pod to priljubljeno blagovno znamko delujejo pravilno. To podjetje se je pojavilo z namenom, da oživi gospodarstvo države. Prvotno je bil ustvarjen radijski sprejemnik. Po tem sta bila sproščena sušilec za lase in hladilnik. Zaradi odlične kakovosti je podjetje kmalu začelo prejemati naročila za izdelke. Stranki sta bili ZDA in Hong Kong. Podjetje je kmalu izdalo televizijo. Leta 1995 je podjetje začelo nositi blagovno znamko LG. Hladilniki, ki jih proizvaja podjetje, so enako kakovostni. Vsi izdelki so namenjeni splošnim uporabnikom. Lahko je standardni uporabnik ali elitni uporabnik. LG hladilniki vključujejo najnovejše in najboljše dosežke. Side-by-Side hladilniki so utelešenje elegance. Paleta barv takšnih hladilnikov je precej široka. V Side-by-Side je na voljo ogromno funkcij. In zato bo ta hladilnik lahko zadovoljil najzahtevnejšega kupca. Hladilnik ima dvokrilna vrata. V hladilnem sistemu ni freona. Podoben hladilnik lahko uporabimo v kuhinji z veliko površino. Primeren je tudi za tiste družine, katerih število je več kot štiri osebe.
Obstaja serija hladilnikov LG in serija " Combi ". Prostornina takšnega hladilnika je 380 litrov. Na dnu hladilnika je tridelni zamrzovalnik. Obstaja ločen odsek za mlečne izdelke. Hladilni sistem takega hladilnika prav tako ne vključuje freona. Serija Icebeam Door Cooling je edinstveno zasnovana. Hladen zrak teče v štiri smeri. V katerem koli delu komore je temperatura enaka. Tudi vrata hladilnika imajo prezračevalne luknje.
Kompaktno serijo predstavlja tudi LG. Prostornina takšnega hladilnika lahko doseže 340 litrov. Hladilnik je opremljen tudi z zamrzovalnikom, ki ima prostorno prostornino. Samodejno odtaljevanje olajša upravljanje takšnega modela. Tak hladilnik lahko enostavno postavite v majhno kuhinjo ali kočo. Freon se tudi ne uporablja pri delovanju hladilnika. Kot lahko vidite, se LG ukvarja s proizvodnjo hladilnikov za vse potrošnike.

LG
LG
LG
LG LG LGHome | Articles

December 5, 2022 03:48:29 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting