LG

GoldStar sau LG este cunoscut pentru consumatorul rus. Locul de naștere al acestei companii este Coreea de Sud. Din 1958, compania a fost numită GoldStar. Chiar și acum, puteți găsi acele case în care aparatele de uz casnic sub această marcă populară funcționează corect. Această companie a apărut pentru a reînvia economia țării. A fost creat inițial un receptor radio. După aceea, un uscător de păr și un frigider au fost eliberate. Datorită calității excelente, foarte curând compania a început să primească comenzi pentru produse. Clienții erau SUA și Hong Kong. Compania a lansat în curând un televizor. În 1995, compania a început să poarte marca LG. Frigiderele fabricate de companie sunt de aceeași calitate. Toate produsele sunt destinate utilizatorilor generali. Poate fi fie un utilizator standard, fie unul de elită. Frigiderele LG încorporează cele mai noi și mai noi dezvoltări. Frigiderele side-by-side sunt simbolul eleganței. Gama de culori a acestor frigidere este destul de largă. Un număr imens de funcții sunt furnizate în Side-by-Side. Prin urmare, acest frigider va putea satisface cel mai exigent client. Frigiderul are două uși. Nu există freon în sistemul de răcire. Un frigider similar poate fi folosit într-o bucătărie cu o suprafață mare. Este potrivit și pentru acele familii, al căror număr este mai mare de patru persoane.
Există o serie de frigidere de la LG și o serie de „ Combi ”. Volumul unui astfel de frigider este de 380 de litri. În partea de jos a frigiderului există un congelator cu trei secțiuni. Există o secțiune separată pentru produsele lactate. De asemenea, sistemul de răcire al unui astfel de frigider nu include freonul. Seria Icebeam Door Cooling este proiectată în mod unic. Aerul rece curge în patru direcții. Temperatura este aceeași în orice parte a camerei. Chiar și ușa frigiderului are orificii de ventilație.
Seria compactă este reprezentată și de LG. Volumul unui astfel de frigider poate ajunge la 340 de litri. Frigiderul este echipat și cu un congelator, care are un volum spațios. Decongelarea automată facilitează utilizarea unui astfel de model. Un astfel de frigider poate fi plasat cu ușurință într-o mică bucătărie sau cabană. Freonul nu este, de asemenea, utilizat în funcționarea frigiderului. După cum puteți vedea, LG se angajează în producerea de frigidere pentru toți consumatorii.

LG
LG
LG
LG LG LGHome | Articles

December 3, 2022 08:46:26 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting