LG

GoldStar или LG е познат по рускиот потрошувач. Родното место на оваа компанија е Јужна Кореја. Од 1958 година, компанијата е именувана како ГолдСтар. Дури и сега, можете да ги најдете оние куќи во кои апаратите за домаќинство под овој популарен бренд работат правилно. Оваа компанија се појави со цел да ја заживее економијата на земјата. Првично беше создаден радио приемник. После тоа, пуштени се фен и фрижидер. Поради одличниот квалитет, многу наскоро компанијата започна да прима нарачки за производи. Клиенти беа САД и Хонг Конг. Компанијата наскоро објави телевизор. Во 1995 година, компанијата започна да ја носи брендот LG. Фрижидерите произведени од компанијата се со ист висок квалитет. Сите производи се наменети за општи корисници. Може да биде или стандарден корисник или елитен. Фрижидерите LG ги вклучуваат најновите и најголемите случувања. Службените фрижидери се олицетворение на елеганцијата. Опсегот на бои на таквите фрижидери е доста широк. Огромен број на функции се обезбедени рамо до рамо. И затоа, овој фрижидер ќе може да го задоволи најсложениот клиент. Фрижидерот има две врати. Во системот за ладење нема фреон. Сличен фрижидер може да се користи во кујна со голема површина. Погоден е и за оние семејства, чиј број е повеќе од четири лица.
Има серија ладилници од LG и серија „ Комби “. Волуменот на таков фрижидер е 380 литри. На долниот дел од фрижидерот има замрзнувач со три дела. Постои посебен дел за млечни производи. Системот за ладење на таков фрижидер исто така не вклучува фреон. Серијата Icebeam Door Cooling е уникатно дизајнирана. Студениот воздух тече во четири насоки. Температурата е иста во кој било дел од комората. Дури и вратата на ладилникот има дупки за вентилација.
Компактната серија е претставена и од LG. Волуменот на таков фрижидер може да достигне 340 литри. Фрижидерот е опремен и со замрзнувач, кој има простран волумен. Автоматското одмрзнување го олеснува ракувањето со таков модел. Таков фрижидер лесно може да се стави во мала кујна или куќа. Фреон исто така не се користи при работа на ладилникот. Како што можете да видите, LG се занимава со производство на ладилници за сите потрошувачи.

LG
LG
LG
LG LG LGHome | Articles

December 3, 2022 04:38:40 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting