LG

A GoldStar vagy az LG az orosz fogyasztókról ismert. A vállalat szülőhelye Dél-Korea. 1958 óta a cég neve GoldStar. Most is megtalálhatja azokat a házakat, amelyekben a népszerű márkanév alatt működő háztartási gépek megfelelően működnek. Ez a cég az ország gazdaságának élénkítése érdekében jelent meg. Eredetileg rádióvevőt hoztak létre. Ezt követően hajszárítót és hűtőszekrényt engedtek ki. A kiváló minőség miatt a vállalat nagyon hamar megkapta a termékek megrendelését. Az ügyfelek az USA és Hong Kong voltak. A cég hamarosan kiadott egy tévét. 1995-ben a vállalat kezdte viselni az LG márkát. A cég által gyártott hűtőszekrények ugyanolyan kiváló minőségűek. Minden termék általános felhasználóknak készült. Lehet akár szokásos, akár elit felhasználó. Az LG hűtőszekrények a legújabb és legnagyobb fejlesztéseket tartalmazzák. Az egymás melletti hűtőszekrények az elegancia megtestesítői. Az ilyen hűtőszekrények színválasztéka meglehetősen széles. A Side-by-Side szolgáltatásban rengeteg funkció található. Ezért ez a hűtőszekrény képes kielégíteni a legigényesebb vásárlókat. A hűtőszekrény két ajtóval rendelkezik. A hűtőrendszerben nincs freon. Hasonló hűtőszekrény használható egy nagy területű konyhában. Alkalmas azoknak a családoknak is, amelyek száma meghaladja a négy embert.
Van egy sor hűtőszekrény az LG-től és egy sor " Combi ". Egy ilyen hűtőszekrény térfogata 380 liter. A hűtőszekrény alján három szakaszos fagyasztó található. Külön szakasz van a tejtermékekre. Egy ilyen hűtőszekrény hűtőrendszere szintén nem tartalmaz freont. Az Icebeam Door Cooling sorozat egyedi tervezésű. A hideg levegő négy irányban áramlik. A hőmérséklet a kamra bármely részén azonos. Még a hűtőszekrény ajtaján is vannak szellőzőnyílások.
A kompakt sorozatot az LG is képviseli. Egy ilyen hűtőszekrény térfogata elérheti a 340 litert. A hűtőszekrény fagyasztóval is rendelkezik, amelynek tág térfogata van. Az automatikus leolvasztás megkönnyíti az ilyen modell működését. Egy ilyen hűtőszekrény könnyen elhelyezhető egy kis konyhában vagy házikóban. A freont a hűtőszekrény működésében sem használják. Mint láthatja, az LG hűtőszekrények gyártásával foglalkozik minden fogyasztó számára.

LG
LG
LG
LG LG LGHome | Articles

December 5, 2022 19:40:11 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting