LG

GoldStar ili LG poznat je po ruskom potrošaču. Rodno mjesto ove tvrtke je Južna Koreja. Od 1958. godine tvrtka nosi ime GoldStar. Čak i sada možete pronaći one kuće u kojima kućanski aparati pod ovom popularnom markom rade ispravno. Ova se tvrtka pojavila kako bi oživjela ekonomiju zemlje. Izvorno je stvoren radio prijemnik. Nakon toga pušteni su sušilo za kosu i hladnjak. Zbog izvrsne kvalitete, tvrtka je vrlo brzo počela dobivati ​​narudžbe za proizvode. Kupci su bili SAD i Hong Kong. Tvrtka je ubrzo pustila televizor. Tvrtka je 1995. počela nositi marku LG. Hladnjaci koje proizvodi tvrtka iste su visoke kvalitete. Svi su proizvodi namijenjeni općim korisnicima. To može biti standardni korisnik ili elitni. LG hladnjaci uključuju najnovija i najbolja dostignuća. Side-by-Side hladnjaci oličenje su elegancije. Raspon boja takvih hladnjaka prilično je širok. Ogroman broj funkcija pruža Side-by-Side. Stoga će ovaj hladnjak moći zadovoljiti najzahtjevnije kupce. Hladnjak ima dvoja vrata. U rashladnom sustavu nema freona. Sličan hladnjak može se koristiti u kuhinji s velikom površinom. Pogodan je i za one obitelji čiji je broj veći od četiri osobe.
Postoji serija hladnjaka tvrtke LG i serija " Combi ". Volumen takvog hladnjaka je 380 litara. Na dnu hladnjaka nalazi se zamrzivač s tri odjeljka. Postoji poseban odjeljak za mliječne proizvode. Sustav hlađenja takvog hladnjaka također ne uključuje freon. Serija hlađenja vrata Icebeam jedinstveno je dizajnirana. Hladni zrak struji u četiri smjera. Temperatura je ista u bilo kojem dijelu komore. Čak i vrata hladnjaka imaju ventilacijske rupe.
Kompaktnu seriju također predstavlja LG. Volumen takvog hladnjaka može doseći 340 litara. Hladnjak je također opremljen zamrzivačem, koji ima prostranu zapreminu. Automatsko odmrzavanje olakšava upravljanje takvim modelom. Takav hladnjak lako se može staviti u malu kuhinju ili vikendicu. Freon se također ne koristi u radu hladnjaka. Kao što vidite, LG se bavi proizvodnjom hladnjaka za sve potrošače.

LG
LG
LG
LG LG LGHome | Articles

November 26, 2022 20:30:35 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting