LG

GoldStar ili LG poznati su ruskom potrošaču. Rodno mjesto ove kompanije je Južna Koreja. Od 1958. godine kompanija je dobila ime GoldStar. Čak i trenutno možete pronaći one kuće u kojima kućanski aparati pod ovim popularnim brendom rade pravilno. Ova kompanija pojavila se s ciljem da oživi ekonomiju zemlje. Radio je prvobitno stvoren. Nakon toga pušteni su sušilo za kosu i hladnjak. Zbog odličnog kvaliteta, kompanija je ubrzo počela primati narudžbe za proizvode. Kupci su bili SAD i Hong Kong. Ubrzo je kompanija objavila televiziju. 1995. kompanija je počela nositi brend LG. Hladnjaci koje proizvodi kompanija su istog kvaliteta. Svi su proizvodi namijenjeni općem korisniku. To može biti standardni korisnik ili elitni. LG hladnjaci uključuju najnovija i potrebna dešavanja. Hladnjaci jedan uz drugi predstavljaju vrhunsku eleganciju. Shema boja takvih hladnjaka je prilično široka. Ogroman broj funkcija pruža se Side-by-Side. Stoga ovaj hladnjak može zadovoljiti najzahtjevnije kupce. Hladnjak ima dva vrata. U sistemu hlađenja nema freona. Takav se hladnjak može koristiti u kuhinji, čija je površina prilično opsežna. Pogodan je i za one porodice čiji broj iznosi više od četiri osobe.

Takođe, u seriji LG frižidera postoji serija „Combi“. Zapremina takvog hladnjaka je 380 litara . Na dnu frižidera je zamrzivač u tri sekcije. Postoji poseban odjeljak za mliječne proizvode. Sustav hlađenja takvog hladnjaka također ne uključuje freon. Serija hlađenja vrata Icebeam jedinstveno je dizajnirana. Hladni zrak struji u četiri smjera. Temperatura je ista u bilo kojem dijelu komore. Čak i vrata hladnjaka imaju ventilacijske otvore.

Kompaktna serija predstavljena je i u LG-u. Zapremina takvog hladnjaka može doseći 340 litara . Takođe, frižider je opremljen zamrzivačem koji ima veliku zapreminu. Automatsko odmrzavanje olakšava rad takvog modela. Takav hladnjak se lako može staviti u malu kuhinju ili vikendicu. Freon se također ne koristi u radu hladnjaka. Kao što vidite, LG se bavi proizvodnjom hladnjaka za sve potrošače.

LG
LG
LG
LG LG LGHome | Articles

December 2, 2022 00:51:17 +0200 GMT
0.005 sec.

Free Web Hosting