LG

GoldStar или LG са известни за руския потребител. Родното място на тази компания е Южна Корея. От 1958 г. компанията носи името GoldStar. Дори сега можете да намерите онези къщи, в които домакинските уреди под тази популярна марка работят правилно. Тази компания се появи с цел да съживи икономиката на страната. Първоначално е създаден радиоприемник. След това бяха пуснати сешоар и хладилник. Поради отличното качество, много скоро компанията започва да получава поръчки за продукти. Клиенти бяха САЩ и Хонконг. Скоро компанията пусна телевизор. През 1995 г. компанията започва да носи марката LG. Хладилниците, произведени от компанията, са със същото високо качество. Всички продукти са предназначени за обикновени потребители. Той може да бъде или стандартен потребител, или елитен. LG хладилниците включват най-новите и най-добрите разработки. Side-by-Side хладилниците са олицетворение на елегантността. Гамата от цветове на такива хладилници е доста широка. Огромен брой функции се предоставят в Side-by-Side. И следователно, този хладилник ще може да задоволи и най-взискателния клиент. Хладилникът е с две врати. В хладилната система няма фреон. Подобен хладилник може да се използва в кухня с голяма площ. Подходящ е и за онези семейства, чийто брой е повече от четирима души.
Има серия хладилници от LG и серия " Combi ". Обемът на такъв хладилник е 380 литра. В долната част на хладилника има фризер с три секции. Има отделен раздел за млечните продукти. Охладителната система на такъв хладилник също не включва фреон. Серията Icebeam Door Cooling е уникално проектирана. Студеният въздух тече в четири посоки. Температурата е еднаква във всяка част на камерата. Дори вратата на хладилника има вентилационни отвори.
Компактната серия също е представена от LG. Обемът на такъв хладилник може да достигне 340 литра. Хладилникът е оборудван и с фризер, който има просторен обем. Автоматичното размразяване улеснява работата с такъв модел. Такъв хладилник може лесно да се постави в малка кухня или вила. Фреонът също не се използва при работата на хладилника. Както можете да видите, LG се занимава с производството на хладилници за всички потребители.

LG
LG
LG
LG LG LGHome | Articles

November 28, 2022 02:54:27 +0200 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting