LG közvetlen meghajtású mosógépek

Melyek a mosógépek fő hátrányai? Mosás közben reprodukált zaj és jellegzetes rezgések. Az LG olyan mosógépeket dobott piacra és forgalmazott, amelyek közvetlen meghajtási technológiát alkalmaznak e hiányosságok orvoslására.
Az ilyen mosógépek elve meglehetősen egyszerű. Annak az ötletes ötletnek köszönhetően, hogy a motort közvetlenül a mosódobhoz kell csatlakoztatni, az elektromos motor nyomatékát közvetlenül a mosókádba továbbítja. A közvetlen meghajtású kivitelben nincsenek kefék és nincs továbbítószalag, így a gép sokkal halkabban fut. A motor és a dob forgástengelyeinek egybeesése miatt a rezgésszint majdnem nullára csökken.
A mosókád új kialakítását vezették be a közvetlen meghajtású mosógépekben. A dobfelület dombornyomása mélyebbé vált. A dobban lévő lyukakat csökkentették, hogy csökkentse a ruhák károsodását a mosási folyamat során. A dob új kialakításával növelhető a mosás mennyisége és csökkenthető a centrifugálási ciklus alatt a ruhanemű szövetére gyakorolt ​​negatív mechanikai hatás.
Az LG közvetlen meghajtású mosógépeket gyárt. A modellek a legegyszerűbb eszközökkel kezdődnek és a funkcionálisan leggazdagabbakkal végződnek.

LG közvetlen meghajtású mosógépek
LG közvetlen meghajtású mosógépek
LG közvetlen meghajtású mosógépek
LG közvetlen meghajtású mosógépek LG közvetlen meghajtású mosógépek LG közvetlen meghajtású mosógépekHome | Articles

December 3, 2022 15:32:25 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting