Kvaliteta i pouzdanost ARDO

Unatoč ogromnom broju proizvođača perilica rublja koji se trenutno bore za " ruku i srce " domaćeg potrošača, među cijelom legijom perilica rublja, oprema pod robnom markom Ardo ističe se do danas. Domaćih se potrošača zaljubio zbog jednostavnosti i nezahtjevnih radnih uvjeta, kao i zbog iznimne pouzdanosti, koja se rijetko može naći čak i kod automobila najviše cijene. To je postalo moguće zahvaljujući najstrožoj kontroli kvalitete zahvaljujući kojoj neispravni proizvodi jednostavno nemaju šanse napustiti proizvodno područje.
Sva ARDO oprema proizvodi se samo u tvornicama u Italiji, gdje se pažljivo prati svaka faza proizvodnje, a zatim se gotovi proizvodi podvrgavaju strogim ispitivanjima u radu. Dobre kućanske aparate možete kupiti izravno iz skladišta i ostvariti značajan popust.
Kvaliteta proizvoda i automatizacija procesa karakteristični su za sve faze proizvodnje. Nakon sastavljanja praznih mjesta i zavarivanja, prije konačnog bojanja tijela, obrađuju se kaforezom. Takva obrada jamči pouzdanu zaštitu metala od korozije. Spremnici su izrađeni od dvije vrste: emajlirani čelik i nehrđajući čelik. Spremnici prve vrste peku se na temperaturi od 800 stupnjeva, što im jamči zaštitu od korozije i povećava pouzdanost perilice rublja. Spremnici od nehrđajućeg čelika u ARDO perilicama rublja poznati su po svojoj visokoj trajnosti.
Posebna pažnja posvećena je procesu proizvodnje bubnjeva od nehrđajućeg čelika. Pri njihovoj izradi potrebno je poštivati ​​visoku preciznost i temeljitost obrade, jer su oni glavni element koji osigurava visokokvalitetno pranje. Sedam linija za montažu, koje jamče fleksibilnu proizvodnju i mogućnost brzog prelaska na nove modele, omogućuju Antoniju Merloniju da proizvede čitav niz proizvoda koji udovoljavaju različitim potrebama potrošača.
Vizualna i elektronička kontrola isključuje prisutnost vanjskih i unutarnjih nedostataka. Nakon provjere Ardo perilica rublja na posebnom postolju, potpuno je isključena mogućnost istjecanja vode. Prije otpreme, nekoliko perilica rublja iz serije se nasumce provjerava u laboratoriju kako bi se provjerile performanse i razina kvalitete proizvoda. Ispitivanja pouzdanosti provode se u laboratoriju - nekoliko ciklusa pranja i mehaničko naprezanje simuliraju razne radne uvjete. Novi modeli testirani su u prototipu laboratorija, a dijelovi se provjeravaju kako bi se osiguralo da materijali udovoljavaju navedenim karakteristikama. Svi hladnjaci i zamrzivači kontrolirani su računalom. Petnaest klimatskih komora stvara razne uvjete okoliša. Razine buke prate se u akustičnim komorama. Provjeravaju se i dijelovi dobavljača. Posljednjih godina cilj i aktivnost tvrtke bilo je planiranje i provođenje investicija usmjerenih na suprotstavljanje konkurenciji na europskoj razini.
Kvaliteta robe potvrđena je međunarodnim certifikatima, uključujući ISO 9001. ARDO proizvodi certificirani su u Rusiji, dobili su pravo na upotrebu oznake Rostest. Istodobno, kvaliteta se uspješno kombinira s cijenom hladnjaka, perilica rublja, perilica posuđa i nape.

Kvaliteta i pouzdanost ARDO
Kvaliteta i pouzdanost ARDO
Kvaliteta i pouzdanost ARDO
Kvaliteta i pouzdanost ARDO Kvaliteta i pouzdanost ARDO Kvaliteta i pouzdanost ARDOHome | Articles

December 5, 2022 04:23:14 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting