Kupite LED televizorje najnovejše generacije

Zakaj isti film izgleda tako drugače v gledališču in na televizijskem zaslonu? Izkazalo se je, da je vse skupaj v razmerju stranic TV zaslona, ​​to razmerje je 4: 3, filmi pa se na zaslonu prikazujejo v razmerju 16: 9, zato pri predvajanju širokozaslonskih filmov na televiziji , črna črta ostane zgoraj in spodaj. Prvi poskusi ustvarjanja širokozaslonskih televizorjev so zaradi nepopolnosti katodne cevi propadli in šele z razvojem LED tehnologij so se uresničile sanje ljubiteljev filma.
Številna podjetja so začela eksperimentirati na tem področju. Pojav poceni led matric je omogočil ustvarjanje širokih zaslonov, zdaj pa format televizijskega signala ni ustrezal in na straneh so se pojavile črne črte. Philipsovi LED televizorji so postali pravi preboj na tem področju. Inženirji Philips so predlagali uporabo formata s sliko s konstantno višino, zdaj pa so proge izginile z zaslonov med gledanjem filmov in televizijskih oddaj.
Pri ogledu katere koli vsebine na Philipsovem TV-zaslonu ni občutka nepravilnosti, slika je sorazmerno svetla in kontrastna. Pri gledanju televizije slika ni raztegnjena in pri gledanju filmov ni obrezana navpično. Vse je videti izjemno naravno, slika je jasna in podrobna.
Oblikovalci podjetja so šli še dlje in zdaj so poosebljali sodoben format 21: 9, ki se uporablja v kinematografih iz kovine in plastike. To je druga generacija Philipsovih televizorjev in do zdaj še nobeno podjetje ni izdalo česa podobnega na trgu. Za ustvarjanje tega čudeža tehnike so bili uporabljeni vsi najbolj revolucionarni dogodki. LED osvetlitev zaslona na primer, ki se spreminja glede na prikazano sliko in svetlobne pogoje v prostoru, ter uporaba procesorja s frekvenco blizu računalnika omogoča ogled volumetričnih slik ob ohranjanju njihove kakovosti.
Philipsovi LED-televizorji združujejo strogost oblikovanja in inovativnost tehničnih rešitev, ki se uporabljajo v njih, in lahko razveselijo prave ljubitelje filmov.

Kupite LED televizorje najnovejše generacije
Kupite LED televizorje najnovejše generacije
Kupite LED televizorje najnovejše generacije
Kupite LED televizorje najnovejše generacije Kupite LED televizorje najnovejše generacije Kupite LED televizorje najnovejše generacijeHome | Articles

November 28, 2022 18:02:54 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting