Kupite LED televizore Philips najnovije generacije

Zašto isti film toliko drugačije izgleda u kazalištu i na TV ekranu? Ispada da je cijela stvar u omjeru stranica TV ekrana, taj omjer je 4: 3, a filmovi se prikazuju na ekranu u omjeru 16: 9, zbog čega se pri prikazivanju širokozaslonskih filmova na televiziji , crna traka ostaje iznad i ispod. Prvi pokušaji stvaranja televizora sa širokim zaslonom propali su zbog nesavršenosti katodne cijevi, a tek se razvojem LED tehnologija san filmofila ostvario.
Mnoge su tvrtke počele eksperimentirati na ovom području. Pojava jeftinih led matrica omogućila je stvaranje širokih zaslona, ​​ali sada format televizijskog signala nije odgovarao, a na bokovima su se pojavile crne pruge. Philips LED televizori postali su pravi proboj na ovom području. Inženjeri tvrtke Philips predložili su upotrebu formata sa slikom konstantne visine, a pruge su nestale sa zaslona tijekom gledanja filmova i TV emisija.
Prilikom gledanja bilo kojeg sadržaja na Philipsovom TV zaslonu, ne osjeća se nekorektnost, slika je proporcionalno svijetla i kontrastna. Tijekom gledanja televizije slika se ne razvlači, a prilikom gledanja filmova ne okomito se obrezuje. Sve izgleda krajnje prirodno, slika je jasna i detaljna.
Dizajneri tvrtke otišli su još dalje i sada su utjelovili moderni format 21: 9 koji se koristi u kinima u metalu i plastici. Ovo je druga generacija Philips-ovih televizora i do sada niti jedna tvrtka nije objavila nešto slično na tržištu. Sva najrevolucionarnija dostignuća primijenjena su za stvaranje ovog čuda tehnike. Na primjer, LED pozadinsko osvjetljenje zaslona, ​​mijenja se ovisno o prikazanoj slici i uvjetima osvjetljenja u sobi, te upotreba procesora s frekvencijom blizu računala omogućuje vam gledanje volumetrijskih slika uz zadržavanje njihove kvalitete.
Philips LED televizori kombiniraju strogost dizajna i inovacije tehničkih rješenja koja se u njima koriste i sposobni su pružiti radost istinskim ljubiteljima filmova.

Kupite LED televizore Philips najnovije generacije
Kupite LED televizore Philips najnovije generacije
Kupite LED televizore Philips najnovije generacije
Kupite LED televizore Philips najnovije generacije Kupite LED televizore Philips najnovije generacije Kupite LED televizore Philips najnovije generacijeHome | Articles

November 28, 2022 16:49:49 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting