Ku të shkoni për të blerë filtra për lavatriçe

Nuk ka sugjerime specifike për riparimin e makinave larëse, sepse secila prej tyre ka dokumentacionin dhe veçoritë e veta të shërbimit. Por ka prishje që mund të rregullohen manualisht. Këto shpesh janë filtra të bllokuar të makinës larëse ose rënie të përkohshme të tensionit. Disa këshilla do t'ju ndihmojnë të lundroni në gabimet vetë.
1. Makina larëse nuk ndizet (dritat e treguesit janë të fikura).
Në këtë rast, kontrolloni nëse kablli kryesor është i lidhur në prizën e murit. Isshtë gjithashtu e mundur që të mos ketë energji elektrike në shtëpi. Disa modele të makinave larëse kanë brava, dhe makina nuk do të ndizet ndërsa dera është e hapur (jo e mbyllur fort). Sigurohuni që të kontrolloni nëse çezma e ujit është e fikur.
2. Makineria nuk mbushet me ujë.
Hapi i parë është të kontrolloni nëse uji në shtëpi është i ndezur. Gjithashtu gjurmoni ngushtësinë e lidhjes me furnizimin me ujë. Sigurohuni që zorra nuk është e përkulur.
Nëse gjithçka është në rregull, ka shumë të ngjarë që këto janë filtra që bllokohen në mënyrë periodike. Filtrat për makinat larëse mund të pastrohen me dorë: zhvidhosni zorrën e furnizimit me ujë (është e vendosur në pjesën e pasme të makinës larëse) dhe hiqni me kujdes, duke përdorur pincë. Sheshtë ajo që duhet të lahet nga papastërtitë.
3. Dridhje e fortë gjatë larjes.
Një minus i tillë i makinave larëse mund të lindë nga një sipërfaqe e pabarabartë në të cilën qëndron. Për të kontrolluar nëse është kështu - thjesht tundni makinën pak nga njëra anë në tjetrën. Nëse makineria po lëkundet, ajo duhet të ripozicionohet ose dyshemeja duhet të nivelohet.
Nëse kjo lloj zhurme ndodh gjatë larjes së parë, nuk keni nevojë të përdorni menjëherë kartën e garancisë. Thjesht nuk do ju vijë në ndihmë. Në këtë rast, kontrolloni bulonat e transportit. Nëse janë, qëlloni. Ato janë të vendosura në pjesën e pasme të makinës larëse.
Shpërndarja e pabarabartë e rrobave mund të jetë një arsye tjetër për zhurmën nga kjo teknikë. Për ta kthyer punën në normalitet, duhet të ndaloni larjen dhe të zhvendosni rrobat.
Një makinë larëse mund të prishet në çdo kohë, riparimi i saj mund të jetë i shtrenjtë dhe për një kohë të gjatë, por nëse prishet një aparat kafeje, punëtoria Ruscoffee do t'ju ndihmojë shpejt dhe me efikasitet në riparimin e një aparati kafeje në Moskë.
4. Rrjedhja e ujit nga lavatriçja.
Hapi i parë është të kontrolloni nëse zorra e furnizimit me ujë është e dehur. Nëse zorra është në vend, shpërndarësi i detergjentit duhet të pastrohet. Për ta bërë këtë, hiqeni atë duke e ngritur dhe tërhequr nga jashtë. Më pas shpëlajeni tërësisht me ujë të ngrohtë. Ky operacion rekomandohet të kryhet rregullisht.
Lëreni pajisjet të zgjasin shumë dhe filtrat nuk bllokohen kurrë.

Ku të shkoni për të blerë filtra për lavatriçe
Ku të shkoni për të blerë filtra për lavatriçe
Ku të shkoni për të blerë filtra për lavatriçe
Ku të shkoni për të blerë filtra për lavatriçe Ku të shkoni për të blerë filtra për lavatriçe Ku të shkoni për të blerë filtra për lavatriçeHome | Articles

November 28, 2022 04:13:04 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting