Krah për krah dhe rehati

Frigoriferët krah për krah mund të përfshijnë një larmi funksionesh. Këto mund të jenë për shembull: furnizimi me akull dhe ujë të ftohtë, dhoma e freskisë zero, sistemi No Frost, minibar i integruar, dera më afër. Kjo nuk është një listë e plotë që mund të përfshihet në frigoriferë krah për krah. Secili prodhues ka metodat e veta, të cilat i përfshin në mënyrë që të tërheqë sa më shumë konsumatorë për këtë lloj frigorifer. Për shembull, kompania AMANA u dallua duke siguruar një dhomë për ruajtjen e ilaçeve në këto frigoriferë. Në këtë rast, kamera mund të bllokohet. Frigoriferi MAYTAG është i pajisur me një raft ashensori. Duke e kthyer çelësin e integruar, mund të rregulloni lartësinë e raftit. Në këtë rast, veprimet kryhen vetëm me një dorë.
Të gjitha shportat, raftet, si dhe anët kanë vetëm performancë me cilësi të lartë. Në fund të fundit, një frigorifer i tillë është projektuar për ngarkesa të rënda. Gjithashtu, secila raft është e pajisur me një anë, në mënyrë që asnjë lëng të mos mund të tejkalojë skajin. Të gjitha raftet mund të rregullohen në lartësinë e kërkuar. Disa modele të frigoriferëve krah për krah janë të pajisura me shporta të varura. Këto janë BOSCH, ELEKTRIKA E PENRGJITHSHME, dhe shumë të tjerë. Frigoriferi LG ka një raft në formë vezake. Mund të vendosen në një pozicion horizontal shishe vere ose shampanjë. Modelet Electrolux kanë rafte projektuesi që janë përfunduar me dru.
Nëse i kushtoni vëmendje zgjidhjeve më të pazakonta të dizajnit, atëherë frigoriferi ZigZag nga MAYTAG meriton vëmendje. Vëllimi i tij është 730 litra. Këtu ka kontejnerë shumë të dobishëm. Raftet mund të bëhen si në xham ashtu edhe në tel. Për më tepër, ato domosdoshmërisht rregullohen. Shportat në dyert mund të anohen. Mbajtësit e shisheve janë gjithashtu të vendosura. Ndarja e frigoriferit dhe pjesa e ngrirjes së frigoriferit kanë një ndarje zigzag.
Me të gjitha këto zgjidhje origjinale, ky model është më interesant dhe më i gjerë nga të gjitha në dispozicion sot. Ndarja e frigoriferit është e pajisur me shporta ku mund të ruani ushqim mjaft të madh. Ofrohet një raft pica. Rafti i ngritjes mund të rregullojë lartësinë e tij në ndarjen e frigoriferit. Në kutitë e frigoriferit, mund të rregulloni në mënyrë të pavarur nivelin e kërkuar të lagështisë. Çdo frigorifer ka një funksion " pushim ". Kjo është mënyra minimale e funksionimit që do të çaktivizohet kur hapet dera.

Krah për krah dhe rehati
Krah për krah dhe rehati
Krah për krah dhe rehati
Krah për krah dhe rehati Krah për krah dhe rehati Krah për krah dhe rehatiHome | Articles

December 3, 2022 18:31:39 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting