Krah për krah dhe përfundimi i saj

Nëse marrim parasysh frigoriferët krah për krah, atëherë ato vetë duken mjaft origjinale. Ata simbolizojnë luksin dhe pasurinë në shtëpi. Por në ditët e sotme është e mundur të dekoroni një frigorifer të tillë në përputhje me shijen e pronarëve të shtëpisë. Panelet dekorative mund të zgjidhen si dekor. Në këtë rast, frigoriferi do të ndërtohet në kamaren e mobiljeve. Dhe çdo panele dekorative janë bashkangjitur në derën e frigoriferit. Madhësia e panelit dhe madhësia e derës në frigorifer janë të njëjta. Gjithashtu, mbajtës të veçantë përdoren për frigoriferë të tillë. Materiali më i popullarizuar në kohën e tanishme përdoret si dekor i frigoriferit - çelik inox. Ky fakt mund të shpjegohet me karakteristikat e tij të mëposhtme: është i qëndrueshëm dhe higjenik, Pamja e materialit gjatë shumë viteve të funksionimit duket po aq e shkëlqyeshme, pajisjet shtëpiake në " çelik inox " ruajnë stilin e teknologjisë së lartë dhe do t'i japin çdo dhome të përfundojë shikoj Nëse përdoret çelik inox me cilësi të lartë për zbukurim, atëherë mund të kushtojë shumë më tepër sesa vetë frigoriferi. Por ky material i klasit të parë ka një pengesë. Nëse i bëni një gërvishtje mjaft të thellë, atëherë nuk do të shpëtoni prej tij kaq lehtë.
Metoda kryesore e përfundimit të frigoriferit përfshin dekor dhe veshje me dërrasa. Panelet për zbukurim mund të jenë llojet e mëposhtme të materialeve: një pasqyrë e lyer, e cila ka një hije me ngjyrë, qelqi me xham të lyer, dru natyral, lëkurë, lesh, si dhe alumini. Gjatë dekorimit të frigoriferit, nuk mund të ndryshohet vetëm pjesa e jashtme e frigoriferit. Dhomat e ngrirjes dhe frigoriferit mund të vendosen në anë të ndryshme. Mënyra e hapjes së derës mund të jetë individuale.
Dera për frigorifer mund të jetë prej qelqi të lyer. Muret në brendësi të frigoriferit mund të jenë standarde të bardha, ose mund të bëhen prej çeliku inox. Pas kësaj, ju mund të zgjidhni në mënyrë të sigurt kornizat që janë të destinuara për panelet. Ato mund të jenë të zeza, të bardha ose " çelik inox ". Por të gjitha këto shtesa shtojnë koston bazë të një frigorifer krah për krah. Të gjitha përfundimet shtesë që i japin frigoriferit një pamje krejt të re shtojnë një shumë që mund të shkojë nga 600 $ deri në 1200 $. Çmimi përfundimtar do të varet vetëm nga materialet në të cilat pronari i ardhshëm i kësaj kryevepre do të ndalet.

Krah për krah dhe përfundimi i saj
Krah për krah dhe përfundimi i saj
Krah për krah dhe përfundimi i saj
Krah për krah dhe përfundimi i saj Krah për krah dhe përfundimi i saj Krah për krah dhe përfundimi i sajHome | Articles

November 28, 2022 17:51:37 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting