Krah-krah nga Gaggenau

Një numër i madh i konsumatorëve, bazuar në kushtet e jetesës, mund të përballojnë vetëm një frigorifer të llojit evropian. Por në ditët e sotme ka mjaft nga ato apartamente që mund të vendosin në mënyrë të qetë një frigorifer të stilit amerikan në kuzhinë. Përveç kësaj, një frigorifer i tillë është një vepër arti që do të përshëndesë të gjithë mysafirët me dinjitet. Një nga këto modele është frigoriferi "krah për krah", i cili prodhohet nga kompania Gaggenau. SK 535 ka një stil klasik amerikan të performancës. Nëse shikoni brenda këtij frigorifer, mund të gjeni një zonë freskie, e cila është menduar për ruajtjen e mishit dhe peshkut. Ekzistojnë dy ndarje për ftohjen e pijeve. Gjalpi duhet të ruhet në një ndarje të caktuar posaçërisht. Magazinimi i zarzavateve dhe perimeve supozohet të jetë në dy ndarje. Ato mund të rregullojnë nivelin e lagështisë. Ngrirja është e pajisur me një sistem No-Frost. Vëllimi i dobishëm i këtij frigorifer është 600 litra. Frigoriferi krah për krah mund të ruajë ushqimin për një muaj të tërë. Në këtë rast, të gjithë lëndët ushqyese në ushqime do të kenë vlerat e tyre origjinale. Shkrirja në një frigorifer të tillë nuk sigurohet për shkak të përdorimit të sistemit No-Frost.
Frigoriferi ka shtatë zona klimatike. Temperaturat mund të rregullohen në mënyrë të pavarur, varësisht nga nevoja. Frigorifer SK 535 është një frigorifer mjaft profesional për sa i përket veçorive të tij. Isshtë menduar për secilin lloj të produktit me treguesit e tij të temperaturës dhe lagështisë. Sistemi i kontrollit në frigorifer është elektronik. Gjithçka shfaqet në një ekran me ngjyra, me të cilin mund të bëni ndonjë ndryshim në funksionimin e frigoriferit. Në secilën nga dhomat, mund të vendosni temperaturën e dëshiruar.
Frigoriferi krah për krah SK 535 mund të përgatisë ujë të pijshëm dhe akull. Për këtë është siguruar një pajisje e veçantë. Makineria mund të mbajë pesëqind kube akulli të përgatitur në të njëjtën kohë. Ata gjithashtu mund të kenë një pamje të fragmentuar. Gjithashtu një pajisje e gjysmë litër ujë akulli sigurohet në pajisje. Para marrjes për ftohje ose ngrirje, uji i nënshtrohet pastrimit të nevojshëm nga të gjitha papastërtitë e dëmshme. Ky model mund të prodhohet i integruar në mobilje kuzhine, ose mund të ketë një pamje të lirë.

Krah-krah nga Gaggenau
Krah-krah nga Gaggenau
Krah-krah nga Gaggenau
Krah-krah nga Gaggenau Krah-krah nga Gaggenau Krah-krah nga GaggenauHome | Articles

December 3, 2022 14:44:03 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting