Koliko alternativa iPadu postoji

Unatoč postojećem " kultu ličnosti " ipad uređaja među ljubiteljima elektroničkih uređaja za zabavu, mnogi potrošači već sa zanimanjem gledaju na tržište, postoji li tamo dostojna alternativa ipadu? Naravno, iPad se može pohvaliti s puno prednosti, ali ne zaboravite na neke od „ nedostataka “ ovog tableta. Najčešće, među onima koji traže alternativnu verziju ipada, možete čuti optužbe za elektronički uređaj tvrtke Apple u maloj količini memorije i nemogućnosti rada s Flash videozapisom. Vrlo često se programeri ipada pamte i s „ toplom riječju “ zbog činjenice da u uređaj nisu instalirali web kameru i USB priključak.
Sada alternativni razvoji, koji će se morati natjecati s ipadom za srca kupaca, tek započinju svoj put na tržište, pa će se potencijalni konkurenti morati uzeti u obzir umjesto stvarnih. Primjerice, uređaj HP Slate čija se buduća cijena najavljuje na razini od petsto američkih rubalja imat će 10-inčni zaslon, Windows 7 kao operativni sustav i, kao što bi trebao biti, alternativa originalnoj nema - podršku za USB i Flash. Hoće li to biti alternativna inačica iPada ili bi bilo ispravnije nazvati ga netbookom bez tipkovnice, pokazat će operativno iskustvo nakon ljetnog pojavljivanja na policama.
Ostale " alternative " koje izazivaju hegemoniju ipada već se prodaju u Sjedinjenim Državama. Ovo je 12-inčni Fusion Garage JooJoo, zasnovan na Intel Atom OS-u, sposoban za rad s HD video zapisima, i prodan za 499 dolara. I puno manji Dell Mini 5 s 5-inčnim zaslonom i alternativom iPadu, Android operativnim sustavom. Prednosti potonjeg alternativnog tableta leže u praktičnosti svakodnevne upotrebe jer ne zauzima puno prostora i brzom razvoju Googlea koji će uređaju pružiti brojne moderne programe i usluge.
Pojava na tržištu uređaja Microsoft Courier koja je izazvala oživljavanje, kako među ljubiteljima ipada, tako i među njegovim protivnicima, i dalje je upitna. Programeri su pokazali vrlo lijepe skice i najavili prilično primamljive alternativne parametre, koji uključuju prikaz novca, neobična dizajnerska rješenja, ugodnu veličinu i prisutnost olovke. Ispostavilo se da ova ipad alternativa zahtijeva širu ulogu od pukog uređaja za zabavu. Radni alat ili pomoćnik u kreativnosti - takva je uloga dodijeljena alternativnom i neobičnom Microsoft Courieru. No još nije jasno hoće li ovaj projekt biti doveden do svog logičnog kraja.

Koliko alternativa iPadu postoji
Koliko alternativa iPadu postoji
Koliko alternativa iPadu postoji
Koliko alternativa iPadu postoji Koliko alternativa iPadu postoji Koliko alternativa iPadu postojiHome | Articles

December 5, 2022 20:53:00 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting