Koliko alternativ iPadu je

Kljub obstoječemu " kultu osebnosti " naprave ipad med ljubitelji zabavnih elektronskih naprav številni potrošniki že z zanimanjem gledajo na trg, ali obstaja tam dostojna alternativa ipadu? Seveda se iPad ponaša z veliko prednostmi, vendar ne pozabite na nekatere " slabosti " tega tabličnega računalnika. Najpogosteje lahko med tistimi, ki iščejo nadomestno različico ipada, slišite Appleove obtožbe o elektronski napravi v majhni količini pomnilnika in nezmožnosti dela z videoposnetkom Flash. Zelo pogosto se razvijalci ipada spomnijo tudi s " toplo besedo ", ker v napravo niso namestili spletne kamere in vrat USB.
Zdaj alternativni razvoj, ki se bo moral za srca kupcev pomeriti z ipadom, šele začenja svojo pot na trg, zato bo treba bolj upoštevati potencialne konkurente kot prave. Na primer naprava HP Slate, katere prihodnja cena je objavljena na ravni petsto ameriških rubljev, bo imela 10-palčni zaslon, Windows 7 kot operacijski sistem in, kot bi morala biti, alternativa originalni nima - podpore za USB in Flash. Ali bo to alternativna različica iPada ali bi bilo pravilneje, če bi ga poimenovali netbook brez tipkovnice, bodo pokazale izkušnje delovanja po poletnem nastopu na policah.
Druge " alternative ", ki izpodbijajo hegemonijo ipad-a, so že naprodaj v ZDA. To je 12-palčni Fusion Garage JooJoo, ki temelji na operacijskem sistemu Intel Atom OS in je sposoben delati z HD video posnetki in je prodan za 499 dolarjev. In veliko manjši Dell Mini 5 s 5-palčnim zaslonom in alternativo iPadu, operacijski sistem Android. Prednosti slednjega alternativnega tabličnega računalnika so v udobju vsakodnevne uporabe, saj ne zajema veliko prostora in hitrem razvoju Googla, ki bo napravi zagotovil številne sodobne programe in storitve.
Še vedno je vprašljiv videz naprave Microsoft Courier, ki je povzročil oživitev tako med občudovalci ipada kot med njegovimi nasprotniki. Razvijalci so pokazali zelo lepe skice in napovedali precej mamljive alternativne parametre, ki vključujejo denarni zaslon, nenavadne oblikovalske rešitve, prijetno velikost in prisotnost pisala. Izkazalo se je, da ta ipad alternativa zahteva širšo vlogo kot le zabavno napravo. Delovno orodje ali pomočnik pri ustvarjalnosti - takšna je vloga, dodeljena alternativnemu in nenavadnemu programu Microsoft Courier. Toda še ni jasno, ali se bo ta projekt logično končal.

Koliko alternativ iPadu je
Koliko alternativ iPadu je
Koliko alternativ iPadu je
Koliko alternativ iPadu je Koliko alternativ iPadu je Koliko alternativ iPadu jeHome | Articles

November 28, 2022 18:06:45 +0200 GMT
0.003 sec.

Free Web Hosting