Koliko će koštati vlasnika zamjena sjenila u perilici rublja

Ako perilica prestane zagrijavati vodu tijekom pranja, problem najvjerojatnije leži u kvaru grijaćeg elementa - grijaćeg elementa. Uzrok kvara su obično naslage kamenca ili prljavštine na grijaćem elementu. One umanjuju prijenos topline, uslijed čega zavojnica grijaćeg tijela izgara. U tom ćete slučaju trebati zamijeniti grijaći element u perilici rublja.
Grijaći element u automatskim perilicama nalazi se na dnu spremnika, jer tijekom rada mora biti uronjen u vodu. Ako se nalazi na stražnjem dijelu spremnika, tada zamjena grijaćeg elementa u perilici započinje odvajanjem od električne mreže i uklanjanjem stražnjeg poklopca. Da biste to učinili, morate odvrnuti vijke. Grijaći element nalazi se ispod elektromotora ili remenice bubnja. Da biste olakšali zamjenu grijaćeg elementa u perilici rublja, uklonite pogonski remen. Zatim se s priključaka grijaćeg elementa moraju ukloniti dvije žice za opskrbu i jedna žica za uzemljenje, a konektor također mora biti uklonjen sa osjetnika temperature, ako postoji jedan na grijaćem elementu. Nakon toga trebate otpustiti maticu na središnjem vijku, gurnuti vijak prema unutra i ukloniti grijaći element tako što ćete ga pritisnuti s dva ravna odvijača. Sloj kamenca ili druge naslage otežavaju zamjenu grijaćeg elementa u perilici rublja. Uklonite grijaći element s tijela stroja vrlo pažljivo kako biste izbjegli oštećenje spremnika. Zatim, kroz njegovu rupu, morate ukloniti ostatke nečistoće i kamenca.
Preporučljivo je odabrati novi grijaći element za ugradnju iste tvrtke ili se voditi veličinom brtvene gume. Moraju se podudarati. Ugradnja novog grijaćeg elementa u perilicu vrši se obrnutim redoslijedom.
Nakon zamjene grijaćeg elementa u perilici rublja, mora se pokrenuti kako bi se provjerilo da li se voda zagrijava i nema curenja. U kućnom okruženju prikladno je nadzirati rad grijaćeg elementa pomoću brojila električne energije. S početkom zagrijavanja vode, potrošnja energije dramatično će se povećati.
Zamjena grijaćeg elementa u perilicama rublja s prednjim mjestom grijaćeg elementa je ista, samo je prednji dio tijela stroja rastavljen za pristup.

Koliko će koštati vlasnika zamjena sjenila u perilici rublja
Koliko će koštati vlasnika zamjena sjenila u perilici rublja
Koliko će koštati vlasnika zamjena sjenila u perilici rublja
Koliko će koštati vlasnika zamjena sjenila u perilici rublja Koliko će koštati vlasnika zamjena sjenila u perilici rublja Koliko će koštati vlasnika zamjena sjenila u perilici rubljaHome | Articles

December 6, 2022 17:13:35 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting