Koji su danas najbolji hladnjaci za kupnju

Kada kupujete hladnjak, treba imati na umu da on mora ne samo pravilno ispunjavati svoje funkcionalne značajke, već i udovoljavati zahtjevima zdrave atmosfere, odnosno ne utjecati na zdravlje ljudi.
Pri odabiru najboljih hladnjaka, treba obratiti pažnju na njihovu cijenu. Kao rezultat, opremu možemo podijeliti u neke cjenovne skupine:
• Jeftino. To su hladnjaci " Atlant ", " Saratov ", " Biryusa " Lipetsk Indesit i Stinol. Njihov donji cjenovni razred iznosi 150 USD, a gornji 500 USD.
• Prosječna cijena opreme. Izbor najboljih hladnjaka u ovom cjenovnom razredu predstavlja oprema s dvije i tri komore, izvrsnim dizajnom i novim tehnologijama. Oni su praktičniji.
• Skupi modeli. Cijena se kreće od 1100 do 15000 američkih dolara. Njihova razlika u veličini, volumenu, dizajnu i mnogim drugim ugodnim " viškovima ".
Pri odabiru najboljih hladnjaka, u pravilu se uzimaju u obzir njihove veličine.
Modeli od 50 do 125 cm (mali) obično imaju jedan pretinac i pretinac za zamrzavanje ili bez njega. Srednja oprema od 130 do 150 cm ima 2 vrata (hladnjak i zamrzivač), a volumen ovih modela kreće se od 200 do 260 litara.
Izbor najboljih hladnjaka srednje veličine (150 - 185 cm) idealan je za one koji traže opremu s dva pretinca u rasponu od 260 do 350 litara. Sam zamrzivač može se nalaziti i na dnu i na vrhu.
Mnogo pažnje treba posvetiti rastu članova obitelji. Neki hladnjaci za njih mogu biti ne samo visoki, već i duboki (od 65 do 80 cm). Side-by-Side hladnjaci-ormarići imaju odjeljke sa zamrzivačem i hladnjakom smješteni jedan pored drugog. Dobrim dijelom zbog toga, ne preporučuje se kupnja za male kuhinje.
Modeli najboljih hladnjaka imaju svoje osobine i prednosti. Dvokomorne inačice imaju jedan ili dva kompresora. Modeli s dva kompresora imaju način rada " odmor ", odnosno moguće je isključiti pretinac hladnjaka bez ikakvih posljedica tijekom odmora vlasnika. Međutim, modeli s jednim kompresorom jeftiniji su.
Najbolji hladnjaci imaju razne sustave odmrzavanja: ručni i automatski. Druga vrsta može spriječiti stvaranje " snježne kape " ili je postupno odmrzavati.
Neki modeli imaju zonu svježine - pretinac namijenjen za čuvanje ribe, mesa, peradi na nultoj temperaturi. Ovdje možete pohraniti one proizvode koje ste upravo kupili, ali ih uopće ne želite zamrznuti.
Zamrzivači najbolje opreme trebali bi imati radni raspon temperatura od minus 18 do minus 24 stupnja. Zamrzivači imaju kapacitet smrzavanja u rasponu od 3,5 do 20 kg dnevno.
Ne samo vanjski i unutarnji dizajn modela, već i klasa potrošnje energije, igraju važnu ulogu u odabiru opreme. A-klasa ima najmanju potrošnju energije. B i C razredi smatraju se ekonomičnima. Neki su europski modeli toliko " pametni " da su u stanju udovoljiti energetskoj učinkovitosti.

Koji su danas najbolji hladnjaci za kupnju
Koji su danas najbolji hladnjaci za kupnju
Koji su danas najbolji hladnjaci za kupnju
Koji su danas najbolji hladnjaci za kupnju Koji su danas najbolji hladnjaci za kupnju Koji su danas najbolji hladnjaci za kupnjuHome | Articles

November 29, 2022 14:28:26 +0200 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting