Koji se proizvođači perilica smatraju robnom markom

Danas je rusko tržište perilica rublja prilično opsežno. Uzima u obzir mogućnosti i zahtjeve različitih skupina potrošača. Sve perilice mogu se podijeliti u kategorije: po cijeni, veličini, funkcionalnosti, dizajnu i prema proizvođaču perilica rublja.
Rusko tržište perilica rublja predstavljaju strani i domaći proizvođači perilica rublja.
Paletu zapadnih modela predstavlja više od dvadeset proizvođača.
Domaće proizvođače predstavlja znatno manji broj marki (četiri do pet). Među njima ima i onih koje možemo nazvati veteranima domaćeg tržišta strojeva za pranje rublja. No pojavile su se i perilice malih dimenzija. Prednosti stroja, s jedne strane, su njegova kompaktnost, ali i minus mali volumen utovara.
U perilicama ruskih proizvođača perilica prevladava mehanička kontrola koja pruža samo minimalan skup funkcija. Istodobno, prednosti takvih strojeva su u tome što su njima lako upravljati i dostupni su širokoj klasi potrošača.
Proizvođači perilica rublja i inozemstva mogu se podijeliti u cjenovne kategorije.
Trošak perilice najčešće se formira ne samo na temelju kvalitete proizvoda, već se usredotočuje i na društvenu razinu krajnjeg potrošača. Na primjer, neki proizvođači perilica predstavljaju samo skupe marke koje su namijenjene osobama određenog socijalnog statusa. Čak i ako usporedimo ove modele s drugim automobilima, njihove se opće karakteristike mogu podudarati, ali u slučaju automobila skupih marki slika je od velike važnosti - to je tehnika uglednih ljudi bez materijalnih problema.
Što se tiče novih tehnologija, tada se, naravno, prije svega, uvode u modele visoke razine, a tek nakon nekog vremena počinju se koristiti u pristupačnijim markama.
Proizvođači perilica rublja, koji zauzimaju srednju i nisku cjenovnu kategoriju, prisiljeni su prvo poraditi na kvaliteti proizvoda, odgađajući probleme sa slikom za budućnost.

Koji se proizvođači perilica smatraju robnom markom
Koji se proizvođači perilica smatraju robnom markom
Koji se proizvođači perilica smatraju robnom markom
Koji se proizvođači perilica smatraju robnom markom Koji se proizvođači perilica smatraju robnom markom Koji se proizvođači perilica smatraju robnom markomHome | Articles

December 8, 2022 01:39:59 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting