Koje su prednosti perilica rublja Vyatka

Perilica rublja Vyatka djeluje na mrežama za opskrbu hladnom i toplom vodom, dizajnirana je za automatsko pranje, ispiranje i predenje svih proizvoda iz različitih vrsta tkanina. Perilica ima prednje punjenje rublja koje se pere. Predviđene su tri modifikacije mašina VYATKA-AUTOMAT:

• sa 12 radnih programa: 6 za debele tkanine i 6 za tanke;

• sa 14 radnih programa: 7 za debele tkanine i 7 za lagane;

• sa 16 tvorničkih programa: 8 za debele tkanine i 8 za tanke i pamučne.

Automatska perilica za rublje Vyatka pruža trenutni izbor načina pranja uz set potrebnih programa pomoću sintetičkih deterdženata (LOTOS mašine za prah, ERA za mašine itd.).

Programi se postavljaju pomoću upravljačkog gumba i posebnih tipki, koji se nalaze na prednjoj ploči uređaja. Vyatka je zaštićena od preljeva regrutovane vode. Mašina ima hidraulički filter, koji osigurava zadržavanje velikih stranih tela. Veza poklopca ovog filtera s kućištem stroja je hermetična i podnosi veliki pritisak tlaka od 9,4 kPa.

Dizajn stroja ima potpuno ispuštanje tekućine iz stironskog spremnika: dopuštena preostala voda u hidrauličkom sustavu iznosi oko 500 ml.

Svi postupci pranja, ispiranja, predenja proizvoda i regulacije programa i temperature otopina za pranje provode se potpuno automatski. Punjenje posteljine i deterdženata, skup programa, uključivanje stroja i istovar čiste posteljine nakon pranja obavljaju se samo ručno.

Tijelo mašine izrađeno je od visokokvalitetnog čeličnog lima i sastoji se od žičanih komponenti međusobno povezanih laserskim zavarivanjem. Na vrhu kućišta je zatvoren poklopcem, koji je pričvršćen vijcima. Tijelo mašine je obojeno u bijelo. Unutar rezervoara je rezervoar sa motorom sa bubnjem. Rezervoar je ovješen na dvije velike cilindrične opruge koje su pričvršćene na graničnike glavnog ležaja. Grijanje i kontrola temperature otopine za pranje provode se pomoću električnog grijača i senzora temperature.

Koje su prednosti perilica rublja Vyatka
Koje su prednosti perilica rublja Vyatka
Koje su prednosti perilica rublja Vyatka
Koje su prednosti perilica rublja Vyatka Koje su prednosti perilica rublja Vyatka Koje su prednosti perilica rublja VyatkaHome | Articles

December 5, 2022 04:12:06 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting