Koje su prednosti automatske perilice rublja Vyatka

Automatska perilica rublja Vyatka radi na mrežama za opskrbu hladnom i toplom vodom, dizajnirana je za automatsko pranje, za ispiranje i predenje svih proizvoda od raznih vrsta tkanina. Perilica ima perilicu s prednjim punjenjem. Predviđena je proizvodnja tri modifikacije strojeva VYATKA-AUTOMAT:
• s 12 programa rada: 6 za debele tkanine i 6 za tanke tkanine;
• s 14 programa rada: 7 za debele tkanine i 7 za lagane;
• sa 16 tvorničkih programa: 8 za teške tkanine i 8 za fine i pamučne tkanine.
Automatska perilica rublja Vyatka pruža trenutni izbor načina pranja sa setom potrebnog programa pomoću sintetičkih deterdženata (automatski prah LOTOS, ERA za automatske strojeve, itd.).
Programi se postavljaju pomoću upravljačke tipke i posebnih tipki smještenih na prednjoj strani stroja. Vyatka je zaštićena od prelijevanja prikupljene vode. Stroj je opremljen hidrauličkim filtrom koji zadržava velika strana tijela. Veza poklopca ovog filtra s tijelom stroja hermetički je zatvorena i može podnijeti ogroman tlak od 9,4 kPa.
Dizajn stroja ima potpunu odvod tekućine iz spremnika za stiren: dopuštena preostala voda u hidrauličkom sustavu je oko 500 ml.
Svi postupci pranja, ispiranja, centrifugiranja proizvoda i regulacija programa i temperature otopina deterdženta provode se u potpunosti automatski. Umetanje rublja i deterdženata, postavljanje programa, uključivanje stroja i istovar čistog rublja nakon pranja mogu se izvršiti samo ručno.
Tijelo stroja izrađeno je od visokokvalitetnog čeličnog lima i sastoji se od žigosanih dijelova, spojenih laserskim zavarivanjem. Kućište je odozgo zatvoreno poklopcem, koji je pričvršćen vijcima. Tijelo stroja obojeno je u bijelo. Unutar tijela nalazi se spremnik s elektromotorom na pogon bubnja. Spremnik je ovješen na dvije velike cilindrične opruge, pričvršćene su na graničnike glavnog potpornog tijela. Zagrijavanje i kontrola temperature otopine za pranje provodi se pomoću električnog grijača i temperaturnih senzora.

Koje su prednosti automatske perilice rublja Vyatka
Koje su prednosti automatske perilice rublja Vyatka
Koje su prednosti automatske perilice rublja Vyatka
Koje su prednosti automatske perilice rublja Vyatka Koje su prednosti automatske perilice rublja Vyatka Koje su prednosti automatske perilice rublja VyatkaHome | Articles

December 3, 2022 18:19:50 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting