Koje projekcijske televizore koriste ruske kompanije

Projekcijski televizori mogu se sigurno nazvati posrednom vezom između projektora i plazme, kao i LCD televizora / panela. U idealnom slučaju, projekcijska televizija može imati najbolje osobine oba. To uključuje jednostavnost instalacije i upotrebe, veliku veličinu slike po vrlo povoljnoj cijeni.

Projekcijski televizori, čak i s velikom dijagonalom, nisu mnogo teški, jer je njihov slučaj izrađen od kvalitetne plastike. Daljinski upravljač za takve televizore je vrlo funkcionalan, ali ponekad je sramotno imati puno malih i bez kontrastnih naljepnica, što otežava pronalaženje funkcije.

Projekcijska televizija ima mnogo video izlaza, pa na nju možete istovremeno povezati nekoliko izvora visokokvalitetnog video signala, uključujući video opremu s HDMI-jem. Postoje i dva potpuno opremljena SCART ulaza koji sadrže stereo audio izlaz i audio ulaz, kompozitni video izlaz i video ulaz, kao i RGB video ulaz. Jedan od SCART-ova ima SmartLink interfejs.

Rezervna jačina ugrađenih zvučnika projekcijske televizije dovoljna je da ozvuči zonu svog ugodnog gledanja. Zahvaljujući zvučnicima koji su dovoljno udaljeni, postoji stereo efekt.

Osvjetljenje projekcijskog televizora je nešto niže od one LCD televizora, ali je dovoljno za gledanje u svijetloj sobi. Vrijedi napomenuti da uniformnost nije baš dobra za standarde televizora s ravnim ekranom, ali je prilično usporediva s kino projektorima. Osvjetljenje ekrana prilično glatko pada na uglove, što donekle izglađuje neravnine svjetline.

Glavne prednosti projekcijskog televizora mogu se pripisati velikoj veličini slike koja čuva kontrast u svijetloj sobi. Pored toga, treba napomenuti i jednostavnost ugradnje. Naravno, LCD i plazma televizori imaju manju dubinu tijela i veću svjetlinu, ali njihov je trošak s uporedivim dijagonalama vrlo veći od troškova projekcijskih televizora.

TV je tehnika bez koje je nemoguće zamisliti moderan dom. Da biste vašem domu učinili još ugodnijim, pomoći će i Dantex klima uređaji. Uostalom. slažete se, lijepo je provesti obiteljsku večer pred televizorom, ne usporavajući se s ljetnim vrućinama. A sve zahvaljujući dobrom klima uređaju.

Koje projekcijske televizore koriste ruske kompanije
Koje projekcijske televizore koriste ruske kompanije
Koje projekcijske televizore koriste ruske kompanije
Koje projekcijske televizore koriste ruske kompanije Koje projekcijske televizore koriste ruske kompanije Koje projekcijske televizore koriste ruske kompanijeHome | Articles

November 30, 2022 09:13:39 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting