Ključne značilnosti LED televizorjev

Glavna in temeljna razlika med LED televizorjem in televizorjem s tekočimi kristali je le v načinu osvetlitve matrice. Naprave LCD uporabljajo fluorescenčne sijalke, LED televizorji uporabljajo LED.
LED televizor je sposoben natančneje reproducirati barve kot LCD televizor. Realnost slike se poveča, postane bolj naravna. Izboljšale so se tudi možnosti zaslona za svetlost in kontrast. Dovolj je pogledati vrsto tovrstnih naprav, predstavljenih na straneh http://foxmart.ua/led-televizory.html, da opazimo znatno zmanjšanje debeline zaslona. V kombinaciji z 40-odstotnim zmanjšanjem stroškov energije so prednosti LED televizorjev jasne.
Na voljo so modeli z različnimi vrstami osvetlitve ozadja: bočna in zadnja. Za prvega je značilna postavitev LED-jev vzdolžno glede na zaslon, zaradi česar naprava postane izjemno tanka. Pri televizorjih z osvetljeno osvetlitvijo so diode nameščene za zaslonom, zaradi česar svetloba enakomerno pada. Takšne naprave imajo odličen kontrast, črna izgleda bolje, vendar se zaslon " zredi ".
Za LED televizorje se uporabljajo različne možnosti pritrditve: nagnjeni, slikovni ali vrtljivi. Diagonala LED televizorjev je običajno 16–60 palcev, zato v prostoru s katero koli površino ne bo težko najti naprave. Pokrov zaslona je lahko mat ali sijajen. Nekateri LED-televizorji imajo funkcijo 3D, vendar jih stanejo. Kakovost slike je odvisna tudi od hitrosti optičnega branja. Če je 60, je včasih slika lahko zamegljena, zamegljena. Zaželeno je, da je ta parameter večji od 100.
S povezovanjem nakupa boste takoj opazili kakovost slike. Je za velikost večji kot pri LCD televizorjih. Verjemite mi, LED televizorji upravičujejo finančno naložbo, poleg visokokakovostnih slik imajo tudi eleganten dizajn in so vredni okrasitve vsake dnevne sobe.

Ključne značilnosti LED televizorjev
Ključne značilnosti LED televizorjev
Ključne značilnosti LED televizorjev
Ključne značilnosti LED televizorjev Ključne značilnosti LED televizorjev Ključne značilnosti LED televizorjevHome | Articles

November 28, 2022 02:55:13 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting