Ključne značajke LED televizora

Glavna i temeljna razlika između LED televizora i televizora s tekućim kristalima je samo u načinu na koji je matrica osvijetljena. LCD uređaji koriste fluorescentne svjetiljke, LED televizori koriste LED diode.
LED televizor sposoban je reproducirati boje točnije od LCD televizora. Stvarnost slike se povećava, ona postaje prirodnija. Opcije zaslona za svjetlinu i kontrast također su poboljšane. Dovoljno je pogledati raspon uređaja ove vrste, predstavljen na stranicama http://foxmart.ua/led-televizory.html, da primijetimo značajno smanjenje debljine zaslona. U kombinaciji sa smanjenjem troškova energije za 40%, prednosti LED televizora su jasne.
Dostupni su modeli s različitim vrstama pozadinskog osvjetljenja: bočnim i stražnjim. Prvi karakterizira postavljanje LED-a uzdužno u odnosu na zaslon, zbog čega uređaj postaje izuzetno tanak. U televizorima s pozadinskim osvjetljenjem diode su instalirane iza zaslona, ​​što uzrokuje ravnomjerno padanje svjetlosti. Takvi uređaji imaju izvrstan kontrast, crna boja izgleda bolje, međutim, zaslon se " deblja ".
Koriste se razne mogućnosti montaže za LED televizore: nagnute, slikovne ili zakretne. Dijagonala LED televizora obično je 16-60 inča, pa neće biti teško pronaći uređaj u sobi s bilo kojim područjem. Poklopac zaslona može biti mat ili sjajni. Neki LED televizori imaju 3D funkciju, međutim, koštaju ih u skladu s tim. Kvaliteta slike također ovisi o brzini skeniranja. Ako je 60, ponekad slika može biti mutna, mutna. Poželjno je da ovaj parametar bude veći od 100.
Spajanjem kupnje odmah ćete primijetiti kvalitetu slike. Red je veličine veći nego kod LCD televizora. Vjerujte mi, LED televizori opravdavaju financijsko ulaganje, osim visokokvalitetnih slika, imaju i stilski dizajn i vrijedni su ukrašavanja bilo koje dnevne sobe.

Ključne značajke LED televizora
Ključne značajke LED televizora
Ključne značajke LED televizora
Ključne značajke LED televizora Ključne značajke LED televizora Ključne značajke LED televizoraHome | Articles

December 3, 2022 13:52:14 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting