Klima in pripomočki za hladilnike

Vsak hladilnik ima svoje indikatorje, pri katerih deluje normalno. To je lahko na primer temperatura okolice. Ti parametri so vključeni v določanje podnebnega razreda vsakega hladilnika. Obstaja več vrst podnebnih razredov:
1. Razred N (normalno). Predpostavlja, da je temperatura okolice +16 - + 32 stopinj.
2. Razred SN (subnormal). Tu se temperatura giblje od +10 do + 32 stopinj.
3. Razred ST (subtropski). Temperatura okolice je od +18 do +38 stopinj.
4. Razred T (tropski). Temperatura se lahko giblje od +18 do + 43.
Večina našega trga ima hladilnike, ki spadajo v " običajni " in " subnormalni " podnebni razred (N ali SN). Toda zaradi dejstva, da je poletno obdobje precej vroče in ima temperaturo veliko višjo od +32 stopinj, so proizvajalci začeli razmišljati o večrazrednih hladilnikih. Trenutno izdelujejo hladilnike razreda N-ST ali SN-ST. Posledično ima temperaturno območje hladilnika razširjen pomen.
Izbira hladilnika mora spremljati študija podnebnega razreda. Vsi notranji pogoji delovanja tega hladilnika se morajo popolnoma ujemati z njegovo zmogljivostjo. Vsak hladilnik je opremljen z vsemi potrebnimi pripomočki za udobno uporabo. Na primer, vsak hladilnik ima police, ki so narejene iz plastike. Obstajajo pa lahko kovinske ali steklene police. Najbolj udobne police so steklene. Izdelane so iz kaljenega stekla. Poleg neverjetne vzdržljivosti jih je enostavno čistiti in imajo popolnoma ravno površino. Poleg tega je vsaka polica opremljena s ključavnicami, ki bodo preprečile izpadanje police med odstranjevanjem izdelka.
Vsak hladilnik ponuja široko paleto možnosti postavitve polic. Višina polic je v celoti odvisna od želja lastnika. Hladilnik je osvetljen z eno ali dvema žarnicama. Osvetlitev mora biti nameščena na sprednjem robu proti notranjosti. Na voljo so nosilci za priročno namestitev steklenic. Nekateri hladilniki imajo lahko dodatno osvetlitev. Najpogosteje ta vrata. Domača palica se lahko zareže v vrata hladilnega prostora. Obstajajo lahko celo zaloge hladne vode in ledu. Za to so posebej priključeni na oskrbo z vodo.

Klima in pripomočki za hladilnike
Klima in pripomočki za hladilnike
Klima in pripomočki za hladilnike
Klima in pripomočki za hladilnike Klima in pripomočki za hladilnike Klima in pripomočki za hladilnikeHome | Articles

November 27, 2022 03:13:28 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting