Klima i pogodnosti hladnjaka

Bilo koji hladnjak ima svoje pokazatelje na kojima normalno radi. Na primjer, to bi mogla biti temperatura okoline. Ti su parametri uključeni u određivanje klimatske klase svakog hladnjaka. Postoji nekoliko vrsta klimatske klase:
1. Klasa N (normalno). Pretpostavlja se temperatura okoline od +16 - + 32 stupnja.
2. Klasa SN (subnormalna). Ovdje se temperatura kreće od +10 do + 32 stupnja.
3. Klasa ST (suptropska). Temperatura okoline je od +18 do +38 stupnjeva.
4. Klasa T (tropska). Temperatura se može kretati od +18 do + 43.
Većina našeg tržišta ima hladnjake koji pripadaju „ normalnoj “ i „ subnormalnoj “ klimatskoj klasi (N ili SN). No, s obzirom na činjenicu da je ljetno razdoblje prilično vruće i ima temperaturu puno višu od +32 stupnja, proizvođači su počeli razmišljati o hladnjacima s više klasa. Trenutno proizvode hladnjake klase N-ST ili SN-ST. Kao rezultat, temperaturni raspon hladnjaka ima prošireno značenje.
Izbor hladnjaka mora biti popraćen proučavanjem klimatske klase. Svi unutarnji uvjeti rada ovog hladnjaka moraju se točno podudarati s njegovim performansama. Također, svaki hladnjak opremljen je svim potrebnim pogodnostima za ugodnu upotrebu. Na primjer, svaki hladnjak ima police izrađene od plastike. Ali mogu postojati metalne ili staklene police. Najudobnije police su staklene. Izrađene su od kaljenog stakla. Uz nevjerojatnu trajnost, lako se čiste i imaju savršeno ravnu površinu. Uz to, svaka polica ima brave koje će spriječiti ispadanje police tijekom uklanjanja proizvoda.
Svaki hladnjak nudi široku paletu mogućnosti postavljanja polica. Visina polica u potpunosti ovisi o željama vlasnika. Hladnjak je osvijetljen jednom ili dvije žarulje. Rasvjeta treba biti smještena na prednjem rubu prema unutrašnjosti. Na raspolaganju su nosači za prikladno pozicioniranje boca. Neki hladnjaci mogu imati dodatno osvjetljenje. Najčešće ova vrata. Kućnu traku možete izrezati na vrata pretinca hladnjaka. Možda ima i zaliha hladne vode i leda. Da bi to učinili, posebno su povezani s vodoopskrbom.

Klima i pogodnosti hladnjaka
Klima i pogodnosti hladnjaka
Klima i pogodnosti hladnjaka
Klima i pogodnosti hladnjaka Klima i pogodnosti hladnjaka Klima i pogodnosti hladnjakaHome | Articles

December 2, 2022 01:58:49 +0200 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting